Sketches of Glory - odc. 18 - Lelele
Każda premiera nowego komiksu na GOLu to czas na nowe, zabawne historie, anegdoty lub społeczno-gamingowe komentarze.
Niezły komiks, choć musiałem się chwilę zastanowić.
Tja, muzyka podczas walki w Wiedźminie 3... tylko trąby z Gothic 3 mogą się jej równać jeśli chodzi o wywoływanie irytacji u gracza po wielu godzinach gry.
Co takiego? Chyba mamy skrajnie różne gusta muzyczne, dla mnie trąby z Gothica są absolutnie genialne. Kai Rosenkranz wg. mnie odwalił kawał arcygenialnej roboty.
wywoływanie irytacji u gracza po wielu godzinach gry.
to kluczowy fragment
Sama muzyka świetna ale jak po X godzinach się ją słyszy to człowieka zaczyna to irytować jak kolejny poniedziałkowy poranek.
O wilku mowa...
Co tu trudnego do ogarnięcia? Czasem nie widać jeszcze przeciwnika a muzyka już się zmienia jakby była walka.
Właśnie...zastanawiałem się, gdzie ja te 'lelele" słyszałem i skąd mam melodię w głowie.
Hahaha ale sie obsmiałem jak w koncu rozkminilem. Wielokrotnie grajac mialem sytuacje, ze muza zaspojlowała mi ze cos na mnie zaraz wyskoczy i dzieki temu udalo mi sie uniknac sytuacji. I to tego Lelelele hahahaha, uwielbiam te muze ale mem idealnie doniej pasuje. :D