Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

tvgry.pl Reklamy gier, które przeczą wszelkiej logice

12.12.2021 21:58
1
Necross123
52
Konsul

Oj tak, ta 'lewomózgowość'. Ostatnio napotkałem podobną reklamę podobnej gry z podobnym kotem i z podobnym tekstem, że pozwolę zacytować: Tylko ,,lewo-mózg" może wypełnić kota

Masz plusa za wyświetlenie reklamy gry Game of Khans, która notorycznie mi się wyświetlała (podobnie jak Game of Sultans).

Co prawda nie było dzisiaj reklamy Mafia City (która, o dziwo, drugi raz mi się wyświetliła (tło reklamy: ucieczka z więzienia)), ale reklama z kanapką mnie położyła na łopatki.

Z dziwniejszych reklam, oczywiście reklamy King's Choice, Top War (zmieniają tutaj reklamy jak rękawiczki), Guns of Glory i King of Avalon, nie wspominając oczywiście o reklamach Kiss of War.

16.03.2022 08:11
2
odpowiedz
Necross123
52
Konsul

Muszę kolejny post, bo nie mogę edytować.

Reklam klocków ciąg dalszy. Ostatnio znowu nagminnie mi "lewe" reklamy przychodzą.
-Pierwsza reklama (z kotem, a jakże) wyjeżdża z tekstem: "Only "Left-Brained" can fill in the cat" (Tłumaczenie: Tylko "Lewo-mózgowy" może wypełnić kota)
- Nie wiedziałem, że półkule też mogą być lewe. Kolejna reklama (z trójkątem) właśnie tym tekstem rzuciła: "Tylko "lewopółkulowy" może wyeliminować wszystkie bloki"
- Jeszcze złapałem inną reklamę tychże klocków z bardziej połamaną składnią zdania: "Eliminując wszystkie bloki oznacza Mental swój wiek: 55" (pisownia prosto z reklamy). Tutaj to już kompletnie złapałem się za głowę za tą składnię zdania.

Ostatnio wracają do mnie reklamy Coin Master (aktorskie i nieaktorskie). Dzisiaj złapałem właśnie reklamę tejże gry z udziałem (uwaga, uwaga) Magdy Gessler. Nie wiedziałem, czy miałem się śmiać, czy płakać.

Wiem, że czytasz komentarze Hed nawet po odejściu i wiem, że szukasz reklam. Pozdrawiam.

tvgry.pl Reklamy gier, które przeczą wszelkiej logice