Przegląd Tygodnia - Borderlands 2 i XCOM
No czekamy do Września, już nie mogę się doczekać Borderlands 2 ;)
Domyślam się że kawałek z początku przeglądu pochodzi z soundtracku z Bordelands. Podrzuciłby ktoś link do niego na YT?
No ja licze na to, ze rozgrywka bedzie nieliniowa. Przeciez nie bedzie nam sie chcialo przechodzic za kazdym razem 4 misji wprowadzajacych. Czy bedzie wsparcie dla modow?
Borderland 2 już zapowiada się znakomicie a szczerze liczyłem na to że twórcy położą większy nacisk na elementy RPG. Do nowego XCOM'a byłem nastawiony sceptycznie ale jak słyszę zapowiada się dobrze. Świetnie, ta seria zasługuje na godnego następce.
Bardzo dobra nowina ,
Borderlands 2 musi być tak samo dobra a nawet lepsza niż pierwsza część , czekam : )
co masz do Rabki ? :P btw to Rabka-Zdrój mośku :D Zapraszam do tężni lub odnowionej muszli koncertowej, dobre miejsca na taką imprezę. Swoją drogą mogłaby być udana bo u nas (na Podhalu) jest masa maniaków gier, wiem bo organizowałem swojego czasu lan w cs'a
Nie no ku*wa ten wasz odtwarzacz bije wszystkie rekordy w rankingu na najch**owsze odtwarzacze świata. I czemu mnie ciągle wylogowywuje z GOLa i tvgry mimo ze ciągle i ciągle zaznaczam autologowanie? Tak, musiałem to z siebie wyrzucić.
znajdzcie sobie inny odtwarzacz poszukałem w google i można wgrać lepszego Krzysiek nie zimno Ci w piżamie |?|
zróbcie kooperacje rock i rojo z bordeelands 2
Łee... liczyłem, że będziecie gadać o tym XCOMie FPSie. Ten mnie nie interesuje.
Kurwa jak mnie irytuje ten player!!! Już lepiej wrzucajcie filmiki na YT bo tam się nie tnie
@rebornnarsil
Spoko, mnie też ciągle wylogowywuje mimo, że mam auto... pozostaje liczyć na to, że kiedyś łaskawie zrobią nowy (chociaż już lepszy byłby YT, żeby tu wstawić i tyle - zero kosztów i problemów)
A tu link do songa
http://www.youtube.com/watch?v=-ZGk0GyBHRc
Obie gry mnie nie interesują. Nie lubię kreskówkowych gier o poważnej tematyce a w ufo nigdy dużo nie grałem i jakoś mnie nie wciągnął.
PYTANIE!!! czy jak zapowiadali wcześniej na misje w XCOM-ie można zabrać tylko 4 "misjonarzy"??? czy może coś się zmieniło.
nic dziwnego że borderlands ma takie wyniki w sprzedaży, trafili w największe grono odbiorców tą bajeczką ;) ogólnie bardzo podoba mi się mechanika i 'nastrój' tej gry ale ta grafika.. podobnie jak WoW, największe grono - dzieciaki, dokąd ten świat zmierza..
To wcale nie cukierkowa grafika tylko ciekawy styl, który wydłuża żywotność, bo nie silą się na fotorealizm
Borderlands 2 zapowiada się naprawdę nieźle - muszę w końcu zagrać w pierwszą część. XCOM mnie za bardzo nie interesuje chociaż fajnie, że twórcy starają się nawiązywać do tej starszej wersji.
Ten odtwarzasz też już mnie dobija , oglądam sobie filmik i nagle nie wiadomo dlaczego w 10:48 się zatrzymało i musiałem od nowa . No paranoja jakaś .
Od momentu ujawnienia tego strategicznego XCOM-a gra bardzo mnie ciekawi chyba się skuszę.