Prace nad hybrydowym napędem (HD DVD, Blu-ray) w toku
No to było do przewidzenia. Ten sam (tyle, że troche prostszy) problem był z DVD+R i DVD-R. Mam nadzieję, tylko, że pojawią się również nagrywarki hybrydowe.
Podoba mi się to! :) A już zaczynałem mieć obawy czy przy kupnie kolejnego kompla usłyszę pytanie: HD-DVD czy Blu-Ray? Może nie będzie tak źle... Nagrywarki hybrydowe? WorldOfWarcraft, jakie to możliwości by oferowało... :)
Rozwiązanie jest prostsze niż sądzono!
Napęd będzie zajmował dwie zatoki 5,25" , oraz będzie wyposażony w dwie tacki.
Jak dal mnie Bomba widać ze ludzie myśla o zwykłym konsumencie ,pozostaje nam czekać na gotowe produkty :)
O istniejacym juz napedzie obslugujacym oba formaty czytalem kilka miesiecy temu, wiec to nic nowego na klientow, niezaleznie od tego dlaczego to dziala :) O wiele wazniejsza bedzie mozliwosc nagrywania obu rodzajow dyskow w jednej nagrywarce.
po co ci nagrywanie obu rodzaju dyskow ? bd jest wieksze pojemnosciowo wiec wybor jest oczywisty. chyba ze chcialbys wypalac piraty jednoczesnie na xa i ps3 ;p
Mi wogole nie jest potrzebne, juz dysk DVD ma dla mnie za duzo pojemnosci ;) Wspomnialem jedynie czy czytnik oby rodzajow dyskow to nic nowego, a jakism mniejszym/wiekszym przelomem bedzie dopiero wspomniana nagrywarka :)
Dla przecietnego Kowalskiego bedzie to rewelacyjne rozwiazanie. Po zakupie kina domowego, nie bedzie musial sie martwic, czy jego dlugo oczekiwany film wypuszcza Universal czy Fox