Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Pokażmy wszystko - zwiastun Avengers Age of Ultron

02.11.2014 22:23
Czarny  Wilk
1
Czarny Wilk
139
Generał

GRYOnline.pl

Przy większości materiałów przedpremierowych z filmów MCU ludzie narzekają że przed premierą wiedzą już wszystko... a potem okazuje się że marketingowcy celowo zataili najlepsze. Zatem ja tam jestem spokojny, że jeszcze mnie zadziwią ;)

02.11.2014 22:35
2
odpowiedz
zanonimizowany166638
152
Legend

łącząc ze sobą kolejne sceny bez zawahań możemy wnioskować, że zło nie zostało jednak zażegnane, a głównym antagonistą jest Ultron
Bo wcześniej na pewno nikt nie domyślał się ani przez chwilę, kto będzie przeciwnikiem.

Jedyne rzeczy ukazane w trailerze, o których nie było wcześniej wiadomo to Hulkbuster i tarcza Capa (która i tak nie oznacza niczego konkretnego). Autor artykułu pewnie doliczył jeszcze trzeci element, bo gdzieś tam dopatrzył się zmutowanego Starka...

03.11.2014 07:14
Mutant z Krainy OZ
3
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
261
Farben

Trailer zdradza dużo, ale mnie tylko jeszcze bardziej zachęcił do wizyty w kinie. A takie jest chyba zadanie trailerów?

03.11.2014 08:53
4
odpowiedz
ww1990ww
98
Konsul

Marudzisz wać pan i szukasz dziury w całym. Ze pokazali dużo? To i lepiej przynajmniej zachęcili sporo ludzi do pójścia do kina. Zresztą tam nie był nic oprócz hulbustera czego by nie było wiadomo lub nie zgadywano więc w sumie nie pokazali nic czego by nie było wiadomo.

03.11.2014 23:29
5
odpowiedz
KoRnish
28
Chorąży

"Druga odsłona przyjemnej dla oka i strawnej contentowo produkcji filmowej Marvela z superbohaterami w roli głównej doczeka się kontynuacji" Znaczy mówimy już o Avengers 3, czy jak?

04.11.2014 07:56
Czarny  Wilk
6
odpowiedz
Czarny Wilk
139
Generał

GRYOnline.pl

Właściwie to kto śledził temat uważniej akurat o Hulkbusterze wiedział już od dawna. Chyba nawet foty pierwsze zbroi pojawiły się na długo przed trailerem.

04.11.2014 17:26
7
odpowiedz
zanonimizowany619836
71
Generał

Biadolisz pan, nie zaspoilerowali zbytnio tego co będzie. Niby co mieli pokazac? no kurna no.

gameplay.pl Pokażmy wszystko - zwiastun Avengers Age of Ultron