Pokażmy wszystko - zwiastun Avengers: Age of Ultron
Przy większości materiałów przedpremierowych z filmów MCU ludzie narzekają że przed premierą wiedzą już wszystko... a potem okazuje się że marketingowcy celowo zataili najlepsze. Zatem ja tam jestem spokojny, że jeszcze mnie zadziwią ;)
łącząc ze sobą kolejne sceny bez zawahań możemy wnioskować, że zło nie zostało jednak zażegnane, a głównym antagonistą jest Ultron
Bo wcześniej na pewno nikt nie domyślał się ani przez chwilę, kto będzie przeciwnikiem.
Jedyne rzeczy ukazane w trailerze, o których nie było wcześniej wiadomo to Hulkbuster i tarcza Capa (która i tak nie oznacza niczego konkretnego). Autor artykułu pewnie doliczył jeszcze trzeci element, bo gdzieś tam dopatrzył się zmutowanego Starka...
Trailer zdradza dużo, ale mnie tylko jeszcze bardziej zachęcił do wizyty w kinie. A takie jest chyba zadanie trailerów?
Marudzisz wać pan i szukasz dziury w całym. Ze pokazali dużo? To i lepiej przynajmniej zachęcili sporo ludzi do pójścia do kina. Zresztą tam nie był nic oprócz hulbustera czego by nie było wiadomo lub nie zgadywano więc w sumie nie pokazali nic czego by nie było wiadomo.
"Druga odsłona przyjemnej dla oka i strawnej contentowo produkcji filmowej Marvela z superbohaterami w roli głównej doczeka się kontynuacji" Znaczy mówimy już o Avengers 3, czy jak?
Właściwie to kto śledził temat uważniej akurat o Hulkbusterze wiedział już od dawna. Chyba nawet foty pierwsze zbroi pojawiły się na długo przed trailerem.
Biadolisz pan, nie zaspoilerowali zbytnio tego co będzie. Niby co mieli pokazac? no kurna no.