Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Plan ucieczki - Stallone i Schwarzenegger nadal w formie

07.02.2014 21:16
1
zanonimizowany601375
7
Junior

Obejrzałem wcześniej " Last stand" (oczywiście polskie tłumaczenie - Likwidator :) - ciekaw byłem powrotu Arniego do filmu - i nie zawiodłem się. Last stand to schematyczne kino gatunku ale w dobrym stylu. Podchodzą do Escape plan miałem podobne nadzieje na dobrą rolę Arniego... niestety Sylwek tu rozdawał karty... ale film całkiem całkiem - gatunkowo dobry - pomimo paru naciąganych akcji.

08.02.2014 00:25
2
odpowiedz
zanonimizowany595722
10
Legionista

Czwarty akapit, czwarta linijka - pisze się "odpuści" a nie "odpóści". Czwarty akapit, piąta linijka, "osobiście", a nie "osbiście". Czwarty akapit, szósta linijka "wyrzutami", a nie "wyrzytami". Warto robić korektę przed publikacją ;)

08.02.2014 14:39
Joorg
3
odpowiedz
Joorg
21
Chorąży

@Rouzen Dziękuję :) Niestety coś się mi z przeglądarką dzieje, bo od jakiegoś czasu przestała podkreślać błędy...

08.02.2014 14:42
reksio
4
odpowiedz
reksio
218
Pies Pogrzebany

To się naucz zasad pisowni. Piszesz, publikujesz - oczekujesz, że będę czytał Twoje teksty, jeśli nie potrafisz napisać słowa "odpuścić" bez błędu? Dlatego właśnie nigdy nie dostaniecie pracy w Gry-Online.

08.02.2014 16:11
5
odpowiedz
Malaga
146
ma laga

musisz być wyjątkowo niewybrednym widzem skoro dajesz filmowi 7/10, IMO o 2 oczka za dużo.

Stallone sprawdza się właściwie tylko w dwóch rolach - Rambo i Rocky, a Arnie najlepsze lata ma dawno za sobą i to w rolach gdzie gra typowego mięśniaka, bo aktor z niego marny.
Sam film choć z ciekawie zapowiadającym się wątkiem dość szybko siada. Mdłe dialogi, brak jakiegoś klimatu napięcia - ten budowany jest lepiej w cyklu programów "ucieczka z więzienia" na National Geographic a to nie świadczy za dobrze o filmie.

gameplay.pl Plan ucieczki - Stallone i Schwarzenegger nadal w formie