Komentarze: Oceniamy dodatki //3// Mass Effect: Pinnacle Station
A na PC jest darmo czy ja coś przeoczyłem tekście
?
Trochę mnie to dziwi , że dodatek do ME nie ma fabuły .
A może BioWare chciało po prostu pokazać, jak nie należy robić dodatków? :D Spoko tekst, ale samo DLC już nie.
Dodatek jest dostępny na peceta, ale nie za darmo i trzeba wgrać odpowiedniego patch jeżeli posiadamy polską wersje gry. To DLC powstało zaraz po "małżeństwie" EA i BioWare. I było pierwszą przesłanką mówiącą o upadku samozwańczego króla RPG-ów.
Jedna z nich w mocnym stopniu przypomina kawałek planety Virmir, reszta prezentuje nam "kwadratowe" pomieszczenia.
Drugi przypomina Therum na powierzchni a trzeci Therum pod powierzchnią :D
piotr432 - Jasne, że płatny, 5 dolców za to chcieli. A najśmieszniejsze jest to, że na PC, Bring Down the Sky oferowane było za darmo! Nie mówiąc już o tym, że był o wiele lepszym rozszerzeniem niż Pinnacle Station.
Scott P. - Oj tak, problemów z tym było co nie miara. Nie wiem po co wydali takie coś, ale na pewno nie dla fanów, tylko dla kasiory.
kęsik - :D
Gdyby to wszystko zostało umieszczone w podstawce, to nie miałbym nic przeciwko, ot taka forma treningu, sprawdzenia siebie, pomiędzy poważnymi misjami, ale że chcą za to kase to już jest nie do przyjęcia.