Nowe sterowniki od Nvidii (258.96)
Szybko je certyfikowali ;) ... wczoraj PCLab podal: "Oznaczone numerem 258.96 sterowniki mają status beta, choć jednocześnie to właśnie ta wersja została przekazana do Microsoftu, w celu uzyskania certyfikatu WHQL."
Te stery są kompatybilne z GeForcem 8600 gt?Plis o odpowiedź.
Może mi ktoś wytłumaczyć gdzie mogę znaleźć te sterowniki na stronie Nvidii w wersji certyfikowanej? Ostania certyfikowana wersja dostępna na ich stronie to 257.21.
EDIT:
Dobra, widzę odpowiedź w pierwszym poście ;p GOL FAIL.
Dobrze, że jeszcze są nowe sterowniki na moją kartę graficzną, która najnowsza nie jest ;p
A wersja sterownika (257.21) nic bledow nie ma ??:D nie pali karty ?;D tak tylko pytam zeby sie upewnic xD
SzrediDedi --> Sterownik w wersji beta był dostępny już od kilku tygodni, bo mam subskrypcję od nVidii i dostałem maila z powiadomieniem, ale nie pobierałem bo bety raczej unikam.
Quake Wars 256 --> pewnie są, ale co za problem sprawdzić, wejdź na stronę sterownika i tam w specyfikacji powinno być podane z jakimi kartami współpracuje.
Quake Wars 256 :D -> Na 100% są.Nvidia w najnowszych sterach daje obsługę wszystkich swoich kart od seri 6xxx.
Na stronce Nvidii nie mogę znaleźć tego stera bo wyszukuje mi wersję 257.21
Ze strony z sterownikiem "Jest to sterownik „WHQL Candidate” (w trakcie certyfikacji WHQL)" czyli jeszcze nie WHQL pewnie stąd problemy ze znalezieniem.