Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Futurebeat Nie mogłem uwierzyć, że to nie jest flagowiec. Pierwsze wrażenia z Nothing Phone 3(a)

05.03.2025 22:25
WolfDale
😉
1
WolfDale
84
~sv_cheats 1

Nie wiem co ogólnie sądzić o tej marce, ale wygląd tego telefonu naprawdę mi się podoba. Jakaś miła odmiana na rynku od monotonnych paletek, choć ten też nią jest.

06.03.2025 08:08
2
odpowiedz
trumpf
4
Konsul

można kupić przeciętny telefon z dobrym aparatem i sensowną wydajnoscia albo przeciętny telefon z migajacymi ledami na pleckach. Co kto lubi

06.03.2025 11:52
Dipper Pines
😁
3
odpowiedz
Dipper Pines
5
Konsul

Pal licho telefon. Czekam na recenzję pada albo głośnika. Cóż za wyrafinowany product placement.

08.03.2025 22:27
Marky
4
odpowiedz
Marky
22
Konsul

XD jeśli "Nocą sprawa wyglądała gorzej, bo Nothing Phone 3(a) gubił sporo detali i miał problemy np. z jasnymi lampami ulicznymi, z których sporo światła się „wylewało”." ( a na to wygląda jak patrzę na zdjęcia z tego aparatu w innych recenzjach) to ja zostaję przy moim wysłużonym Redmi Note Pro 11, bo on kosztował na premierę podobnie i mimo 3 lat na karku wcale nie robi gorszych zdjęć od tej nowości...

09.03.2025 11:07
5
odpowiedz
trumpf
4
Konsul

ostatnio kupiłem żonie realme gt6 bo nie podobał jej się aparat w one plus 12 pro oczywiście wizualnie bo o technice ona nie ma pojęcia..

to jakie ten realme robi fotki w nocy to głowa mała, byłem naprawdę zaskoczony jakością. ten sam chip co w one plus pro czy flagowym oppo - Sony LYT-808

poświęciłem jakość ultrawide która jest przeciętna ale wide jest rewelacyjny no i ma 512gb bo robi zdjęcia wszystkiego wszędzie.

Futurebeat Nie mogłem uwierzyć, że to nie jest flagowiec. Pierwsze wrażenia z Nothing Phone 3(a)