Nie mogłem uwierzyć, że to nie jest flagowiec. Pierwsze wrażenia z Nothing Phone 3(a)
Nie wiem co ogólnie sądzić o tej marce, ale wygląd tego telefonu naprawdę mi się podoba. Jakaś miła odmiana na rynku od monotonnych paletek, choć ten też nią jest.
można kupić przeciętny telefon z dobrym aparatem i sensowną wydajnoscia albo przeciętny telefon z migajacymi ledami na pleckach. Co kto lubi
Pal licho telefon. Czekam na recenzję pada albo głośnika. Cóż za wyrafinowany product placement.
XD jeśli "Nocą sprawa wyglądała gorzej, bo Nothing Phone 3(a) gubił sporo detali i miał problemy np. z jasnymi lampami ulicznymi, z których sporo światła się „wylewało”." ( a na to wygląda jak patrzę na zdjęcia z tego aparatu w innych recenzjach) to ja zostaję przy moim wysłużonym Redmi Note Pro 11, bo on kosztował na premierę podobnie i mimo 3 lat na karku wcale nie robi gorszych zdjęć od tej nowości...
ostatnio kupiłem żonie realme gt6 bo nie podobał jej się aparat w one plus 12 pro oczywiście wizualnie bo o technice ona nie ma pojęcia..
to jakie ten realme robi fotki w nocy to głowa mała, byłem naprawdę zaskoczony jakością. ten sam chip co w one plus pro czy flagowym oppo - Sony LYT-808
poświęciłem jakość ultrawide która jest przeciętna ale wide jest rewelacyjny no i ma 512gb bo robi zdjęcia wszystkiego wszędzie.