Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Czasopismo Neo Plus 05/2012

19.07.2012 17:51
1
zanonimizowany435262
84
Pretorianin

Tak cudownie się czuję czytając ten magazyn - jakbym był w niebie!

24.08.2012 00:47
😒
2
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

Fanatyczne trolle nie pomogły.

Dopiero tydzień temu dotarło do mnie, że...
Kurde, czemu Neo+ nie ma w kioskach?

Otóż jakby ktoś nie zauważył, (a jak widać nawet fanatyczne trolle nie zauważyły ;) ) jeden z dwóch najpopularniejszych i wiodących na naszym rynku prasowym magazynów konsolowych, był sobie padł...

Po długaśnej przerwie, na oficjalnym portalu padło info, jakoby po wakacyjnej "przerwie" magazyn miał powrócić do sprzedaży. Jednakże brak jakichkolwiek informacji jasno sugeruje że z wydawaniem magazynu nastąpił jakiś problem, najpewniej związany z finansami (bo i niby co mogłoby być innego).

Szkoda, bowiem co dwa magazyny to nie jeden i przykrym byłby fakt, gdyby o tak długoletniej karierze magazyn zwyczajnie upadł, mając solidną pozycję na rynku.

24.08.2012 00:58
Roniq
3
odpowiedz
Roniq
110
Unknown
24.08.2012 01:03
CHESTER80
4
odpowiedz
CHESTER80
92
Nintendomaniak

Jestem optymistą i wierzę że ten powakacyjny numer wyjdzie i Neo znów będzie się regularnie ukazywać. Nie wyobrażam sobie że tak dobre pismo zniknie z rynku który w tym momencie jest tragiczny. Dobrze że chociaż Psx się trzyma.

24.08.2012 01:05
Roniq
5
odpowiedz
Roniq
110
Unknown

PSX już dawno spadł na psy.

24.08.2012 01:08
6
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

No i?

Podałem przecież info o tym, ale po prawdzie nic z tego nie wynika.
Zero jakichkolwiek informacji, Amber Gold też w pierwszych wypowiedział sugerował że jest "wszystko w porządku". ;)

I nadal nie zmienia to faktu, że coś się stało poważnego.
Pismo na trzy miesiące zniknęło z rynku, a brak jakichkolwiek informacji powiększy tylko liczbę ludzi niezadowolonych, które bezpowrotnie stracą zaufanie do redakcji.
Ba! Na dobrą sprawę o ile pismo powróci faktycznie, nie wiadomo nawet czy nadal będzie prowadzone przez tych samych ludzi...

Nie tak sobie wyobrażałem funkcjonowanie jednego z najważniejszych pism branżowych na rynku i "tajemnica biznesowa' nie ma tutaj nic do rzeczy, gdyby ktoś chciał się nią zasłaniać...

To czy PSX "spadło na psy" czy nie, to nadal czysto subiektywne odczucia.
Fakt pozostaje faktem, a teraz to już tym bardziej; PSX Extreme jest wiodącym pismem konsolowym w Polsce.
Czy się to komuś podoba czy nie.

29.08.2012 14:42
7
odpowiedz
zanonimizowany758948
44
Generał

Nowy numer już w drukarni, niedługo zapowiedź.
Dla mnie jest to absolutny lider, jakością bije wszystkie inne gazety, autorzy tekstów są bardzo charakterystyczni (Kaxi, Mielony, Sasori, Fax itd.). Mają świetny system ocen, felietony oraz oceniają wiele gier szerzej nieznanych.
Oby tylko pismo powstało i trzymało się bez ponownych problemów przez lata.

29.08.2012 14:47
👍
8
odpowiedz
zanonimizowany293901
40
Legend

GZ!

Też jestem za tym by jednak jakoś udało utrzymać się na rynku.

Czasopismo Neo Plus 05/2012