Nawet Gadu-Gadu dostało swojego czatbota AI
Z GG tylko sie korzysta wtedy jak chce sie kogos oszukac (np: sprzedac skorke do CS.GO ktorej sie nie ma). Polecam.
Brak mi tego komunikatora, teraz jedyne co mi zostało to dźwięki które używam w telefonie.
Było minęło. Tak jak nasza klasa, ktoś miał jaja i to w końcu zamknął a nie na siłę utrzymywać. Chociaż z drugiej strony jakby było zupełnie nierentowne to chyba każdy normalny by to ubił (?)
Z GG korzysta się głównie dlatego że nie blokuje treści wysyłanych ostatnio chciałem wysłać plik to Messenger blokuje i dlatego GG jest lepsze.
Ja praktycznie codziennie korzystam z GG. Zarówno na komputerze jak i w telefonie. I raczej nie zapowiada się, żebym szybko z niego zrezygnował. Na ponad 100 kontaktów, które mam w nim zapisane w tej chwili 38 jest osób jest dostępnych.
To gg jeszcze istnieje?!
"Jego subskrypcja kosztuje w GG 4,90 zł miesięcznie, ale wraz z upływem czasu możemy zyskać zniżki – miesiąc, lub trzy miesiące Premium za darmo." to chyba tylko zwyrole, kupują na tym premium. Prawie jak na golu.
Moim zdaniem ten bot jak zdobędzie bardzo wielką popularność to na pewno będzie w wersji bezpłatnej.