Mystify/Razer Boomslang 2500, czyli mysz dla każdego wirtualnego strzelca
Nie wiem jak z funkcjonalnościa... ale dla mnie jest ohydna!!!!
OT - Gram w Port Royale...... ale CZAD!!!!!
Pozdro
nom... ładna to ona nie jest...
Razory nigdy nie byly ladne, nawet mozna powiedziec ze sa brzydkie. Jednak zadna z myszy na rynku nie oferuje takie precyzji jak Boomslang'i - to po prostu urzadzenia dla profesjonalnych graczy, ktorzy cenia funkcjonalnosc a nie wyglad zewnetrzny
IMHO... bardzo fajny wygląd. A 69 EUR za maxymalną precyzyjność, to nie jest dużo...
mam razora 2000 dpi i jest ql.
nie ma driverów do xp - pracują mad nimi od roku...
69euro? czyli hmmm x4? 270 zeta? DUZO :)
i czy aby na pewno az tak duzo lepsze niz mx500?
bo chce kupic mx500, bo super wygodna itd itp :)
no a ten razor taki jakos malo funkcjonalnie wyglada, chociaz jest LADNY! oryginalny
no ja tez przymierzam sie do 500 no moze 700 no ale do konca przekonany nie jestem o skoku jakosciowym np w porównaniu z takim a4tech 35
Mam od półtora roku mysz A4Tech ya 20 yotzch i jest niezawodna. Jak się zepsuje, to ją wywalę i kupię nową taką samą. Po co kupować mysz za 69 euro?
Cholera, klawiatura mi się przestawiła na niemiecką...
Jak dla mnie, ta mycha, to przerost formy nad trescia. Dzis na rynku progaming licza sie wlasciwie Intelli Mouse 3.0 i Logitech MX500. Po cholere komu 2500dpi? A te demko na stronie Razer'a to smiech wzbudza :) Ze zwykla mycha obraca tylko o 90stp, a Razer o 360stp... toz to chyba wystarczy czulosc zwiekszyc :)))
A niewatpliwymi plusami IE3.0 i MX500 jest wieksza ilosc przyciskow, no i optyk, a Razer chyba nadal na kulce jedzie.
yog, a masz moze gdzies info o ie3.0? bo szukalem i w sklepiej znalezc nie moglem :) ile kosztuje itd itp? :)
bo nie wiem co kupic.. ie3.0, czy mx500 :)
Jeszcze niedawno IE3.0 kosztowala kolo 190zl, jest tansza od MX500 (~220zl), jednakze ja czekam na wyplate i kupuje MX500.
http://www.microsoft.com/hardware/mouse/ie_info.asp
http://www.pro-hl.com/intellimouse.shtml
A ceny najlepiej sprawdzic w jakichs sklepach netowych.
wyglada jak samochod batmana.