Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Mortal Kombat Legacy - odcinek 1/10 dobrze rokuje

12.04.2011 11:06
kil69
👍
1
kil69
184
Senator

O fajnie, ze wrzuciłeś inaczej bym zapomniał. Ogólnie całkiem niezłe, a przynajmniej na tyle, ze warto czekać na kolejne odcinki :P

Szkoda tylko, ze nie ma napisów po angielsku :( Mój słuchany angielski rewelacyjny to nie jest :P

12.04.2011 11:58
Night_Wolf
2
odpowiedz
Night_Wolf
33
Centurion

dosyć ciekawie. Zobaczymy jak się rozwinie :)

12.04.2011 12:15
3
odpowiedz
Kazioo
88
Senator

Nawet ujdzie, za wiele razy brechtałem z niedorzeczności i bzdur, jakie próbował wcisnąć scenarzysta, by być w pełni zadowolonym. Reżyser tez nie lepszy - widać, że chciał dobrze i się starał, ale to nie wystarczy. Brak logiki to brak logiki i tego nic nie uratuje. Gra aktorska, przede wszystkim antagonisty, był poniżej przeciętnej.

Od początku pisałem, że serial internetowy = klapa. Jak na produkcje z youtube - super, ale nie tego chyba chcieliśmy co nie? I tak byśmy sobie wszyscy razem spiracili profesjonalny serialik z neta, więc co nam po tym youtube'owym ;))

12.04.2011 13:53
tommik85
4
odpowiedz
tommik85
28
The End of the Line

Stąd też napisałem w tytule, że dobrze rokuje - nie fatalnie i nie rewelacyjnie, po prostu dobrze, a to wciąż dopiero pierwszy odcinek. Zobaczymy jak to się rozwinie.

12.04.2011 14:17
😉
5
odpowiedz
zanonimizowany19750
4
Junior

To się Rock ucieszy, ze już nie będzie musiał o tym pisać. W końcu śledził temat od paru miesięcy i jest już tym zmęczony ;D

12.04.2011 14:42
tommik85
6
odpowiedz
tommik85
28
The End of the Line

Tu nie ma nic do pisania i śledzenia, od stycznia w internecie pojawił się w zasadzie 1 news - że serial powstanie, a ostatnio tylko informacja, że premiera w kwietniu. Zresztą jak widzę na forach, opinie o premierowym odcinku są raczej negatywne, pewnie zainteresowanie tematem zupełnie spadnie i nikt tego nie będzie śledził ;]

12.04.2011 15:24
Scott P.
👍
7
odpowiedz
Scott P.
137
Generał

Pierwszy odcinek jest na poziomie filmów od Asylum ale jakoś mi to na razie przeszkadza. Zobaczymy jak zostanie pokazane to, co najważniejsze w serii MK, czyli turniej i walki. Oby nie były nakręcone tak jak ta walka pod koniec tego odcinka.

12.04.2011 16:52
Rock Alone
8
odpowiedz
Rock Alone
63
Konsul

Spoko filmik, fajne ujęcia. Jak reszta utrzyma poziom, to można spokojnie oglądać :]

12.04.2011 19:37
eJay
9
odpowiedz
eJay
253
Quaritch

gameplay.pl

Średnio zjadliwe, bo:
- CGI-krew (zmora dzisiejszego kina)
- efekty z Adobe Effects
- tradycyjny motyw z bohaterem unikającym kuli w ostatnim momencie
- aktorstwo klasy D (spoko, przymknąć na to oko da radę)
- choreografia wyuczona tak, że aż widać ;)
- dłuży się (mimo 12 minut)
- Sonia Blade - WTF?

Mimo tego, niektóre ujęcia są fajne i pro, może zainteresuję się tematem, jak drugi odcinek będzie lepszy.

16.10.2011 22:36
😊
10
odpowiedz
zanonimizowany811126
1
Junior

Sami jesteście cioty ten serial jest zajeb...y jak się komuś nie podoba to dawaj do "Szpilki" na solówe

gameplay.pl Mortal Kombat Legacy - odcinek 1/10 dobrze rokuje