Minecraft [PC] - Minecraft - polski serwer
Nie jestem fanem tej gry, bo to nie mój ulubiony gatunek. Ale dzięki tym filmom zrozumiałem co widzą ludzie w tej grze.
To miasto robi wrażenie. Nigdy nie grałem w tę grę ale jak zobaczyłem niektóre budowle to aż mi dech zaparło. Gra bardzo interesująca.
CZEMU BYŁEM TAK GŁUPI!? Czemu grałem bez przerwy w singla? Jak tak wygląda multi to ja już szukam ciekawego serwera :)
:p niech wejdą na mój :p XD
byłem tam !!!!!!!
chyba w 2:11 :p
Jak mogliście nie zauważyć faktu, że ta buźka na którą admin teleprtował jjaya to Joker? :)
Dzięki za reklamę :*
Jeśli szukacie serva to zapraszamy na właśnie mycraft.pl :)
czym ta gra różni się od sims'ów? jest tak samo infantylna i dziewczęca, budowanie domków, cukierkowy świat, lipa lipa lipa
@helias16 różni się pułapkami, jaskiniami, grafiką, większą możliwością rozbudowania świata, zabijaniem potworów, zwiedzaniem świata, a nie jakieś chodzenie na zakupy :\
Kurcze naprawdę przyjemna gra. Może kiedyś spróbuję ale myślę, że jest to naprawdę niezły pochłaniacz czasu:):):) strach się bać:)
Hahaha
GDZIE JEST JJAY JOKER???????!!!!!!!!!!
w d*pie
Najlepszą metodą jest założenie drugiego konta. Teraz już wiecie jak muszą się czuć sławne osoby... ;P
JJayJoker robi furorę na serwerze :).
Multiplayer to prawdziwa siła napędowa Minecraft'a, szczególnie mody, które dodają czasem takie rzeczy jak czary. Wtedy z gry robi się taki sandbox'owy RPG.
Serwery Role Play to jest moc, pamiętam mój pierwszy serwer RP. To budowanie społeczności, wrogowie, przyjaciele, odgrywanie wojen, przywiązanie do innych członków wioski :3.
polecam wam serwer minemetropoly.pl świetna atmosfera, dużo eventów i wspaniali ludzie ;D sam tam gram i jestem zadowolony :D
ja nie wiem co jest,
ładuje się, odpala leci parę sekund i filmik od nowa zaczyna się ładować i leci od początku ale co ciekawe tylko w SD, w HD już tak nie ma
Multik :). Haha wszyscy podniecają się, ze jest JJay ;P. Hah status. Heh jaki odosobniony domek. Haha "w dupie tam". Enderman :). Łoł fajny enderman. Łeee juz koniec? Fajny filmik.
Heh czyli jednak mialem racje zeby trzymac sie od tego z dala przez caly czas;d. Jakbym zaczal grac w minecrafta to bylbym stracony dla swiata zywych na dlugie miesiace;p.
Pokazali byście jeszcze coś więcej z minecraft'a na przykład te wioski wikingów czy coś w tym stylu bo brzmi zachęcająco
"som som som" kurwa naucz sie mówić!
Kucyki pony? Kucyki kuceyk, damn you ;P
zmien sobie nick to nie bedziesz mial problemu z popularnoscia nie wiem w czym problem, a tak w ogole ja nie mam zielonego pojecia kim jestes,jedyny Joker o jakim slyszalem to Joker z Batmana...
Gram od grudnia 2010. Musze przyznać, że do multi przekonałem się dopiero jak ową grę kupiłem.
Rzadko kupuje coś przed sprawdzeniem. Gra genialna, choć widok chatu i wypowiadających się na nim dzieci często przeraża...
Jak i dam od siebie, bo warto! :P
http://imageshack.us/g/12/20110826004531.png/
Taka próbeczka. Jak było wspomniane lubimy się chwalić :D
Ręcznie robione, ręcznie wydobywane.
WTF? Czy mi się zdaje, czy 1/4 osoby pisała o lub do jjay'a XD
ale dzejdzej spam na poczatku xD
Szczerość Buraczka mnie rozwala :D
"co za durne dzieci"
spoko z was kolesie :) dobra giera, teraz napewno zagram.
JJay widzę że jesteś dla nich guru minecrafta. CTSG też widzę że jest "pożądany" prze fanów. Czat na tym serwie ma poziom :D .
Przypomniały mi się czasy gdy robiłem mapki do prywatnych serwerów Tibii. Ten sam klimat kreatywnego tworzenia.
fajny komentarzyk
spoko reklama
SERVER jak każdy pół godziny prosisz o pie*rzoną działkę i coś do jedzenia.A administracja buduje wioskę smerfów z V.I.P-ami.
spoiler start
you are banned minecraft YeA
spoiler stop
JJayjoker??!!
Są też inne niesamowite serwery minecraft, na przykład infocraft.eu