Millie Bobby Brown, gwiazda Stranger Things, w centrum internetowego skandalu
Ej no co jest? Żadnych komentarzy pod tego typu postem?
żadnych komentarzy, bo news jest bez żadnych konkretów. Nawet na pudelku podają więcej info, a tutaj po prostu nie ma z czego zrobić newsa.
A ja od kiedy zobaczyłem zdjęcie Millie Bobby Brown obok Lei Organy to od tego czasu nie mogę się doczekać jej w uniwersum Star Wars!
Moja córka lubi tak Stranger Things i Millie Bobby Brown jak ja Harrisona Forda i Gwiezdne Wojny kiedy byłem dzieciakiem!
Patrzcie na to jaki czad. Byłaby świetną małą wredną Leią! Nie jednego by zrugała jak to ma Leia w zwyczaju :-)
Niech moc będzie z Wami!!!
https://images.app.goo.gl/vehJpu34Wa4VVip99
No pewnie, bo filmu o nastoletniej Lei nam brakuje. Dajcie już spokój tym bohaterom, jest wiele innych, ciekawszych okresów i przede wszystkim bohaterów :)
Myślisz, że ludzie są tak durni, żeby kliknąć w ten link? Przecież nawet "app. goo. gl" do reszty wskazuje że jest to fishing lublink do wirusa. ZGŁASZAM
If the age is on the clock...
Skoro rodzice pozwalali na to żeby ich nieletnia córka mieszkała z dużo starszym chłopakiem to o co teraz mają pretensje? Chyba że kłamie.
Millie Bobby Brown bardzo by chciała już być dorosłą i seksowną kobietą, patrząc po jej aktywności. Nie ma bardziej wkurzającej dziewczynki wśród młodych aktorek.