Liczę na glicze: Grand Theft Auto V
xKoweKx jak to kolejna seria która nie będzie kontynuowana? Przecież to już trzeci odcinek.
xKoweKx -> Mamy czwarty odcinek, dużo materiału na kolejne (bo glicze były i będą) - seria ma duże szanse na wejście w stałą ramówkę programów.
Ekstra film i fajne glicze. ;-)
Nie wiem jak dla was, ale dla mnie glicze (błędy) są fajne i miłym dodatkiem do gry.
PS Patrz Skyrim :D
Gambrinus84 -> w takim razie bardzo się cieszę, tylko żeby to nie skończyło się w taki sam sposób jak masa programów Della...
Btw. nie wiem jakim cudem ominąłem poprzednie odcinki.
Poczwórny Toeloop... i musiałem zatrzymać filmik bo ze śmiechu oddechu złapać nie mogłem :D Jak zawsze mistrz!
Jak zwykle zajebiście, każda gra ma glitche a Hed jest świetny w wyłapywaniu ich:) Swoja drogą dużo ich jak na grę "idealną" :)
Najbardziej zabugowanaw histori,pełna zabawnych błędów gra od lat.Te bugi z filmika to nie wiecej niż 5% bugów które spotkały graczy. Fakt,mało filmików robiliscie z tymi gliczami
Świetny materiał ;) Nawet GTA V nie ustrzegło się gliczy, chociaż każda gra je posiada, więc pod tym względem to chyba nic nowego. A oglądało się jak zwykle bardzo przyjemnie :D
GTA zawsze miało problem z fizyką gry. Nie wiem czy to jest specjalnie zrobione czy jest to ignorancja ze strony Rockstara. Ale taki jeden poważny glitch przekreśla cała zabawę z jazdy samochodem. Dzięki Hed. Świetny materiał :)
W moim wypadku najdziwniejsza sytuacja miała miejsce kiedy do domu Michaela zamiast żony z zakupami wchodziły same zakupy. Nie mogłem przestać się dziwić. ;p
Hed zniszczy każdą grę ;P. Fajny bug z tą bramą ;P. Hed jest wybrańcem. Tylko on umie przechodzić na inny wymiar. A cie wywaliło na koniec ;P Jak huśtawka z GTA IV.
odtwarzacz znowu zacina co pare sekund, i to mimo lacza 20 Mbit (neostrada) i ustawienia najgorszej jakosci filmu
Haha, najlepsze z bramą, autobusem i pociągiem, z policją, no i końcówka zmiażdżyła totalnie :D
W GTA 3 też było sporo gliczy. Ghost town, czy oglądanie świata od lewej strony.
ja przypadkiem odkrylem jeszcze moze nie blad ale fajny efekt gdy jadac pociagiem skaczemy w strone kierunku jazdy pociagu czy w przeciwnym nie pamietam juz ale postac wtedy wykonuje backflipa