League of Legends - Prezentacja: patch v.3.10
król DOTA 2 > lol
@up - siur siur : LoL gra dla każdego , DOTA2 - gra dla masturbatorów, którzy mogą poświęcić cały czas na GRE
Co Ci powiem anotherworld86.
Sam gram w dote 2, gdyż mam do niej sentymenta, ale jest tragicznie wykonana.. (oprócz grafiki, bo jest jedna z lepszych i najmniej wymagających jakie widziałem).
Lol może i nie ma genialnej grafiki, ale wszystko inne (poza balansem miejscami ;) ) ma zrobione tak, że to się wszystko trzyma kupy.
A zazdrośni gracze doty tacy jak ty zostawią ten ból dupy na coś innego, a nie ma lola.
Dota jest już stara.. (mimo tego, że wyszła dota 2 ) teraz jest czas na Lola.. i jeszcze długo na niego będzie czas!
Grałem w dote1, lola, dote 2... i ostatecznie wróciłem do lola. Słabsza grafika (albo inna, bajkowa), większy rage w grach.. ale po prostu gra znacznie bardziej grywalna i przyjemna. I tyle.
Czemu pier... o docie 2 pod filmem LoLa? Zróbcie sobie temat i tam się wykłócajcie.
Lepiej spolszczyć oryginalny filmik z opisem patcha od Riot-u niż robić takie pseudo materiały gdzie nie dowiadujemy się niczego nowego, a tylko przekazanego w gorszy i mniej przystępny sposób. Filmik skierowany do fanów lol-a, którzy o zmianach wiedzą już dawno a tutaj nic tylko przekazano to pokrętnie i mniej przejrzyście, nie dodając w zasadzie niczego od siebie.
Sorry ale człowiek mało obeznany w lolu by wiele z tego nie zrozumiał, mało jasny przekaz tego filmiku skierowany bardziej dla starych wyjadaczy.
Materiał jest dobry, pamiętajcie, że osoby, które grają sobie jedną grę na dwa dni i ogólnie nie grają rankedów i nie zamierzają nie będą nawet oglądąć patch notesów - bo co je to obchodzi? Takie osoby chcą po prostu zagrać i się dobrze bawić, co ich obchodzi, czy Ryze ma te 30 więcej movement speeda czy to, że pająki elise opuszczają sie po niej. Wiadomo, że filmik ten będą oglądać osoby, które jednak już w jakis sposób interesują sie intensywniej LoL'em i wiedza co to tankowanie, skillshot i inne niespecjalnie skomplikowane terminy tu użyte.
Żaden z argumentów pianych licealistów grających w lola nie udowodnił że jest on lepszy od Doty2 ... przykro mi gust z odbytu skile z odbytu ;)
Twój komentarz też jest "z odbytu" więc nie wiem czy masz się z czego cieszyć.
Nie gram w żadną z tych gier ale widzę ostatnią rozwijającą się grupę typu "lol dla dzieci, DOTA dla koksów" , wiem że w podstawówce nie macie jeszcze za wielu problemów i musicie szukać wyzwań w "bardziej skillowej grze" oraz dowartościowywać się iż gracie w grę "dla PRO" ale kiedyś wam to przejdzie i zdacie sobie sprawę iż gry tak naprawdę 95% ludziom służą do rozrywki/odprężenia się po pracy czy innych zajęciach które potrafią sprawiać prawdziwie problemy
P.S. : Ok, niepotrzebnie próbuję coś tłumaczyć temu użytkownikowi , co drugi komentarz z oskarżaniem jakie to gimbusy/dzieci w coś tam grają. To tego jednak już się wyleczyć nie da. Ale przyznaj te komentarze o dzieciach i młodzieży z gimnazjum to chyba jednak są o Tobie prawda ? Nie ma nic złego być w tym wieku, ale już udzielanie się na forach z tego typu tokami myślenia dobre jednak też nie jest. A jeśli nie jesteś w tym wieku no to cóż, tylko współczuć zatrzymania się w rozwoju.