League of Legends [PC] - League of Legends - Cosplay
do tej pory chyba najlepszy cosplay Elise na swiecie i jeden z lepszych jesli chodzi o cale League of Legends
[3] cosplay'e są związane z grami a to jest portal o grach więc po co sie wpierdzielasz durniu ?
Cosplay świetny, czekam na więcej.
Świetny cosplay Elise. Bardzo realistyczny, zadbano o każde szczegóły ubioru. Widziałam zdjęcie cosplaya EDI z ME3 i gdyby nie to, że było napisane, że to cosplay to pomyślałabym, że to nowa skórka EDI. To są prawdziwe cosplaye, a nie ludzie ubrani w ubrania nie do końca odwzorowane i jeszcze inne kolory oczu niż bohaterowie z gier.
Czy was tez to nie zastanawia, dlaczego prawie wszystkie laski w LoL'u (nie liczę tu Tristiany czy Lulu) mają wielkie cycki.
Nie chce się nikt za konto w lolu zamienić mam 30lvl albo za steama wymienić z orginalnym kluczem do cs 1.6
LUDZIE! Czemu tak sracie za tym LOLem?!! Bo jest darmowy?
Co z youenem powiedzcie nie jestem na bieżąco powiedzcie plis bo chcę wiedzieć
BigBro LOL jest fajną grą. Wielu ludzi się spiera co jest lepsze czy League of Legends czy World of Warcraft. Ale większość woli LOLa bo jest darmowy a w WOwie trzeba płacić abonament za granie
Nie gram w żadna z tych dwóch gier ale wolę WoW, tak przynajmniej nie ma takiego hejtu i dzieci neo