Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl League of Legends - DżejGame #3.1

01.04.2012 19:57
👍
1
zanonimizowany835399
2
Junior

Błąd końcówka wyskoczyłem z kraków oczywiście powinno być z krzaków. Materiał dobry ale mógłby być bardziej wyjaśniony bo z punktu widzenia kogoś kto nigdy nie grał artykuł do przeczytania mógłby być kłopotliwy np. AD czy AP wyjaśnić skrót Attack Damage czy Ability Power. Ale pozatym dla takiego gracza jak ja daję 8/10 :D

02.04.2012 10:27
2
odpowiedz
zanonimizowany821978
8
Generał

nie byłoby łatwiej wrzucić filmik z rozgrywki ? :P

09.04.2012 13:42
JDabrowsky
3
odpowiedz
JDabrowsky
6
Legionista

@Ogarniacz niektórzy wolą przeczytać, niżeli obejrzeć :)

10.04.2012 17:00
👍
4
odpowiedz
Romen
3
Junior

Tekst fajny, przyjemnie się czyta się niektóre rzeczy rzucają się w oczy :P:
1. Pole, a nie polę, championom, nie championą, był jeszcze jeden podobny błąd ale nie mogę go sobie przypomnieć :D
2. (Tu już bardziej mój gust) Nie podobają mi się te spolszczenia np. turrecie/turreta, Nexusa, itd.
3.Gank, nie gang. Jest pewna różnica ;)

11.04.2012 20:05
😱
5
odpowiedz
zanonimizowany507660
52
Generał

1. Masa błędów.
2. Powtórzenia.
3. Nieznajomość deklinacji ("stworką", "championą").
4. Przeładowane makaronizmami.
5. Nudne.
6. Mierne stylistycznie (nazywa się to elegancko "brakiem polotu").

Chłopie, kto Cię na gameplay wpuścił?

11.04.2012 20:38
😍
6
odpowiedz
zanonimizowany446518
66
Generał

[5]<-- +1
Może to syn kogoś z redakcji. Tekst niezmiernie nieczytelny. Dodatkowo sztuczne poparcie z konta z tylko jednym postem... smutne.

11.04.2012 21:11
7
odpowiedz
zanonimizowany777435
34
Senator
Image

Liczba like'ów

To co reprezentuje sobą ten tekst

---->

Serio - masa błędów , brak jakieś składni , punktu odniesienia. Nie ma zachęty do czytania. Jeśli jeszcze byłoby to poprawne pod względem językowym , ale tak to meh....

Drugi akapit to coś w stylu -" popijając colę włączyłem komputer by rozkoszować się tą piękną grą". Serio. Nikt tego nie kupuje. Bardzo odrzuca i wieje tandeciarstwem. Unikać jak ognia.

championa
zupdetowała,
wprowadzić chaos w polę walki.
masteriesy

Dalej chyba nie będę wymieniał , żeby publicznie tu linczu nie robić... Może lepiej najpierw napisz do szuflady , zanim coś wypuścić. Chociaż może daj komuś tekst do sprawdzenia , bo to jest SŁABE pod każdym względem. Sad but true.

W ogóle jaki jest sens wypuszczania takiego czegoś ? Żeby przeczytać przebieg rozgrywki ? What da hell ? Komu się chce , co w tym ciekawego ? Od tego jest utube i ciekawy komentarz , a nie pisanie magisterki z przebiegu starć w LoL...

11.04.2012 21:43
8
odpowiedz
zanonimizowany631395
120
Legend

Ej serio, jak ty żeś się dostał do Gameplay.pl? Ktoś rozdawał konta gdzieś czy co?

Tekst, jest nudny, masa niepotrzebnych szczegółów, mnóstwo błędów. Poza tym piszesz o grze którą zna każdy zainteresowany i której raczej, tak jak ty, nie nazwałbym nową - LoL ma już 3 lata.

Nic na siłę. Jak teraz zniszczysz sobie reputację to później będzie bardzo ciężko ją odbudować.

16.04.2012 16:38
9
odpowiedz
pikikd
7
Legionista

Tak jak pisali użytkownicy wyżej - niektóre błędy rzeczywiście przeszkadzają w czytaniu. Przeszkadzają wymienione już wcześniej spolszczenia, jak "Malphite z Mundem", czy "teleportnął". Poza tym, chyba nie za bardzo wiesz, jak stawiać przecinki :P. Oprócz tego spróbuj lepiej przygotować się do napisania swoich tekstów, ponieważ nie ma w tej grze czegoś takiego jak "gang", tylko gank. Nie chcę, żebyś mnie źle zrozumiał, bo jesteś jeszcze młody i masz czas, żeby nad swoimi błędami popracować, więc nie zniechęcaj się, tylko pracuj nad swoim stylem i poprawną polszczyzną.
Pozdrawiam

gameplay.pl League of Legends - DżejGame #3.1