Książki o grach – Kalendarz 2011
Zarąbisty artykuł! Mam nadzieję, że kiedyś pojawi się w tym zestawianiu również moja :)
Smutne, że tylko jedna pozycja po polsku... Oby w przyszłości pojawiało się więcej produkcji o gamingu, grach, o branży itp. Fajne zestawienie, o niektórych tytułach nie słyszałem. Będę musiał uzbierać kupkę pieniędzy i w końcu zamówić parę sztuk z amazona.
Co do czytania w ogóle - rozumiem tylko ludzi, którzy nie mają czasu. Sam pisząc teraz pracę licencjacką, choć nie piszę 24 godziny na dobę, to i tak nie mogę się skupić na czytaniu dla przyjemności. Ale od czerwca - nie wyobrażam sobie dnia bez książki :]
Szkoda, że tylko jedną przeczytam... :(
bardzo fajny tekst. @ROJO ok, ja po Tobie :D
Extra kalendarz! :P Może jeszcze byś się podzieliła informacją o tej księgarni z darmową wysyłką? ;)
Fajny tekst. W najbliższym czasie, kilka tytułów z pewnością zagości w moim domu.
Artykuł , że mucha nie siada ;) Można z niego się dowiedzieć, jakie ciekawe pozycje traktujące o czysto gamingowej tematyce suę w tym roku pojawią... Smuci trochę fakt, iż na liście znajduje się jedynie jedna książka polskiego autora, choć z drugiej strony to bardzo miłe, iż w końcu jakiś fachowiec z tej dziedziny się w końcu przełamał i przelał swe myśli na papier. Swoją drogą życzę ci Lord powodzenia w sprzedaży :) Moja radość byłaby jeszcze większa, gdyby jeszcze więcej czy to osób związanych z Golem, czy też jakimś innym serwisem, pismem, czy w ogóle samym tematem branży elektronicznej również zdecydował się na taki krok...
Mam nadzieję, że kiedyś pojawi się w tym zestawianiu również moja :)
Założę się, że i Ty drogi ROJO miałbyś nam wiele w tej sprawie do powiedzenia :) i po cichu liczę , że Ci się uda ;)
@kwiść - wyszłam z założenia, że wybiórcze pisanie o sklepach, w których robię zakupy zahacza o niepotrzebne szerzenie treści reklamowych. Od wczoraj dostaje jednak coraz więcej pytań o to, gdzie można nabyć zagraniczne publikacje na temat gier i czy lepiej w sklepie na A, czy w jakimś innym. Stąd moje pytanie: czy bylibyście zainteresowani wpisem informacyjnym o tym, gdzie można zakupić książki o grach (z wysyłką do PL)? Jeśli tak dajcie znać w tym wątku: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=148672641869050&id=145904028812578 i napiszcie swoje ewentualne oczekiwania (jakie info byłoby przydatne). Jeśli ktoś chce już teraz pilnie potrzebuje info o moich prywatnych miejscówkach zakupowych to zapraszam na priv.