Koleś z Kac Vegas i jego beznadziejne wywiady
Zach daje rade.:P 2gi filmik miecie.:P
Dawno się tak nie uśmiałem. Filmik z Carellem miażdży.
Boże, nie jestem w stanie tego ogarnąć, nie mówcie że to na poważnie i że goście nie wiedzą jak ten wywiad będzie wyglądał.
Jedna myśl przychodziła mi podczas oglądania: "co to kurwa ma być" :D
Ryczę przed monitorem.
Boże, nie jestem w stanie tego ogarnąć, nie mówcie że to na poważnie i że goście nie wiedzą jak ten wywiad będzie wyglądał.
srsly, ktos moglby uwierzyc w to, ze to nie jest ustawiane? poogladaj sobie inne skecze snl to zobaczysz, ze oni raczej tam sie wszyscy razem trzymajo
bedac celebryta udzielilbys wywiadu w takim settingu nie ustawiajac czegos takiego? ;p
Zaprosił kumpli i ich uprzedził, ale wyszło bardzo realistycznie, w filmie nr. 2 gdyby nie bójka na końcu mógł bym uwierzyć że go wkręca na serio...
Dobry jest z Charlize Theron ;)
BTW Galifianakis się dosyć mocno zmienił --->
@Barthez
To nic w porównaniu do tego jak zagrał w "It is kind of a funny story" :)
Może i nie powiem nic bardziej sensownego aniżeli pozostała część komentatorów , ale bez zbędnych łamaczy językowych rzecz ujmując : Zach daje czadu ! ;) I szczerze powiedziawszy nie obchodzi mnie to , czy ten jego talk show jest ustawiany , czy też nie... Ważne jest to , że mamy obiekt niebywałej , niezobowiązującej i bezsprzecznie komicznej rozrywki , którą prowadzi gość stworzony do takiej roli...
bo to dzięki temu filmowi wypłynął on na szerokie wody międzynarodowej komedii
O tak , to stwierdzenie nawet może mieć dosłowne znaczenie. Kto słyszał o Due Date , na pewno wie , o co chodzi ;)