Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Futurebeat Klawiatura dla graczy, która zagwarantuje Ci lepsze wyniki

16.01.2023 17:33
😂
1
1
zanonimizowany1349061
16
Generał

Jedna z najbardziej awaryjnych klawiatur, do tego mega ciężko ma dożyć do końca gwarancji.
Corsair masowo daje nowe gdy ten zepsuty bubel wlatuje na RMA.
To samo tyczy się kilku innych klawiatur od tej firmy.

16.01.2023 19:18
basil698
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
basil698
77
Pretorianin

Próbowałem klawiatury mechanicznej i dochodzę do wniosku że to jest jednak opcja nie dla wszystkich. Z przyjemnością przesiadłem się po niej na membranę low-profile. Jeżeli chodzi o większą wygodę grania to prędzej poleciłbym dobrą myszkę bezprzewodową niż drogą klawiaturę mechaniczną.

16.01.2023 20:31
2.1
1
Jerry_D
69
Senator

Osobiście nie widzę żadnych cudownych różnic przy graniu. Ale jeśli ktoś musi dużo pisać, to moim zdaniem mechanik jest przyjemniejszy w użytku.

Inna sprawa, że zawsze wszyscy się reklamują, jakie mają doskonałe przełączniki, wytrzymujące miliony naciśnięć (i może to i prawda, bo z przełącznikami nie miałem dotąd problemów), ale już keycapy często (mówię o klawiaturach ogólnie, nie konkretnie o Corsairze) są z kiepskiego plastiku. I przełączniki działają, a keycapy odpadają, albo się wycierają litery.

16.01.2023 20:35
Herr Pietrus
2.2
Herr Pietrus
230
Jestę Grifterę

Spróbuj mechaników low profile - liniowych lub tactile. Bajka :) (Tylko nie tych ulta-low ani nie tego dziadostwa od MX :))

16.01.2023 22:04
3
1
odpowiedz
potrzymajmipiwo
12
Legionista

Przecież w tych pieniądzach to są lepsze modele. A ktoś kto pisał ten artykuł to pojęcia o klawiaturach nie ma. Z łaski swojej nie można było wspomnieć jaki układ kontroluje switche a jaki podświetlenie. To bardziej reklamę z kartelu przypomina niż test.

17.01.2023 05:14
4
1
odpowiedz
Culver9
17
Legionista

Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....

17.01.2023 13:07
👍
5
odpowiedz
marcinr258
24
Pretorianin

mam krux na gateron yelow i mi starczy

Futurebeat Klawiatura dla graczy, która zagwarantuje Ci lepsze wyniki