Klawiatura dla graczy, która zagwarantuje Ci lepsze wyniki
Jedna z najbardziej awaryjnych klawiatur, do tego mega ciężko ma dożyć do końca gwarancji.
Corsair masowo daje nowe gdy ten zepsuty bubel wlatuje na RMA.
To samo tyczy się kilku innych klawiatur od tej firmy.
Próbowałem klawiatury mechanicznej i dochodzę do wniosku że to jest jednak opcja nie dla wszystkich. Z przyjemnością przesiadłem się po niej na membranę low-profile. Jeżeli chodzi o większą wygodę grania to prędzej poleciłbym dobrą myszkę bezprzewodową niż drogą klawiaturę mechaniczną.
Osobiście nie widzę żadnych cudownych różnic przy graniu. Ale jeśli ktoś musi dużo pisać, to moim zdaniem mechanik jest przyjemniejszy w użytku.
Inna sprawa, że zawsze wszyscy się reklamują, jakie mają doskonałe przełączniki, wytrzymujące miliony naciśnięć (i może to i prawda, bo z przełącznikami nie miałem dotąd problemów), ale już keycapy często (mówię o klawiaturach ogólnie, nie konkretnie o Corsairze) są z kiepskiego plastiku. I przełączniki działają, a keycapy odpadają, albo się wycierają litery.
Przecież w tych pieniądzach to są lepsze modele. A ktoś kto pisał ten artykuł to pojęcia o klawiaturach nie ma. Z łaski swojej nie można było wspomnieć jaki układ kontroluje switche a jaki podświetlenie. To bardziej reklamę z kartelu przypomina niż test.
Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....Artykul sponsorowany....