Jutro amerykańska premiera Xbox 360 Elite
dysk i kolor mniam szkoda że wcześniej jej nie było :(
Ciekawe jak w elite będzie sie miał problem czerwonego kręgu śmierci.
Mam nadzieje ze ten xklocek nie będzie sie psuł tak jak wersja premium i core. Bo to jest przegięcie żeby konsola padała po roku użytkowania ;/. No i żeby ceny pozostałych wersji w końcu spadły bo jak dotąd to nie było rządnej odczuwalnej obniżki.
ha, bujakaszaaa, ja mam watpliwosci, czy 50% xboxow jest w stanie dozyc roku. szkoda, bo gra sie swietnie, wrrr.
Jakbyście troche czytali i mieli jakiekolwiek pojecie o sprzecie to byście widzieli że Microsoftem poczynił duże kroki w kierunku zlikwidowania 3 red lights.
Czy po premierze Elite cena X360 Premium spadnie? Bo zamierzam kupić na dniach i nie wiem czy czekać na obniżkę.
Na obniżke w europie nie ma co liczyć bo narazie Elite w europie nie ma a co dopiero mówić o polsce. Ja tam sobie sam kupie 120GB dysk i wsadze do obudowy od dysku dwudziestogigabajtowego. sporo roboty przy tym jest ale wychodzi dwa razu taniej niz oddzielnie kupowac oryginalny dysk 120GB do x360.
Nom tez mam zamiar sobie xa kupić ale martwi mnie ta awaryjność, miałem starego klocka kiedyś to co jak co ale awaryjności to zarzucić mu niemożna.
Hej a orientuje się ktoś czy na polskim rynku da sie kupić taką przejsciówkę HDMI?
Nie,
Port hdmi i odpowiedni układ siedzą na płycie głównej.
Mnie tam wisi awaryjnosc jak sie rozwali to sie sprzeda na czesci dolozy troche kasy i kupi elite :) Narazie wszystko smiga wiec zostawiam jak jest
Polecam link ponizej
http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_the_xbox_360_elite.htm
Jest ogroma masa zmian w samej plycie nowego xboxa. Na pewno zmiany wplyna na znacznie mniejsza awaryjnosc i ilosc wydzielanego ciepla.
Chamskie posunięcie. Czyli posiadacze starych 360 nie są już elitarni? Jak dla mnie to strasznie głupie. Konsola dużo więcej kosztuje, kolor zmieniony (na gorszy) i otrzymaliśmy najdroszy dysk twardy w historii. Mam jedynie nadzieję, że zmiany w płycie, wpłyną na mniejszą awaryjnośc konsoli.
Czyli według was (bo w najbliszym czasie rozważam zakup), jaką 360 lepiej kupic? Zwykłą że się tak wyrarze, czy inwestowac w Elite. Sądzę że to bardzo złe posunięcie.
tom666--> widać że nie cztałeś uważnie tego, w części 3 tego artykułu jest ogólne porównanie http://www.llamma.com/xbox360/news/inside_the_xbox_360_elite_part_3.htm
PlayStation_fan--> jeżeli bedziesz zamawiał filmy to elit, bo większy dysk zawsze się przyda, no chyba ze nnie bedziesz zamawiał, to chyba premium niby jest tylko 13gb, no ale dem nie bedziesz trzymac wiekami
ale narzekacie na ta awaryjnosc przeciez m$ ma w planach do sprzedania duzo konsol do konca roku wiec ta awaryjnosc jest wrecz potrzebna :D
te coraz to nowsze wersje tez sa w podobnym celu :D
hehehe