Jak wybrać odpowiedni fotel gamingowy?
"Jak wybrać odpowiedni fotel gamingowy?" - zmienić wyniki wyszukiwania na "fotel biurowy".
Fotel Gamingowy? Tzn Fotel biurowy z naklejką "Gaming" i 2 razy wyższą ceną? nie dzięki.
"Jak wybrać odpowiedni fotel gamingowy?" - zmienić wyniki wyszukiwania na "fotel biurowy".
Fotel Gamingowy? Tzn Fotel biurowy z naklejką "Gaming" i 2 razy wyższą ceną? nie dzięki.
Kupiłem Secret Lab'a (Alliance (wersja 2020)) i jestem zawiedziony. Fotel jest sztywny i niewygodny. Następnym razem posłucham rady przyjaciela i wybiorę biurowy.
Jak ktoś jest streamerem i chce poszpanować wyglądem to proszę bardzo ale niech nikt nie wmawia mi że to wygodne siedzisko.
Mam gejmingowy był przeceniony z 700 na 350 i w podobnej cenie były biurowe to które miałem wcześniej i nie widzę różnicy w siedzeniu. W sensie więcej niż 350 zł za fotel gejmingowy bym nie dał.
Temat jest niezwykle ważny, zaniedbania w tej materii każdemu, ale to każdemu kiedyś pozostawią ślad. Jednak co trzeba tu mocno podkreślić, artykuł jest w 100 % sponsorowany.
Nawet o tym napisali, wystarczyło przeczytać.
ZASTRZEŻENIE Materiał powstał we współpracy z firmą Secretlab
Absolutnie żadne fotele "gejmingowe". O wiele lepszy jest fajny, wygodny i zdrowy fotel ergonomiczny.
"Jak wybrać odpowiedni fotel gamingowy?"
Odpowiadam: kupić fotel biurowy, który będzie i wygodniejszy i tańszy ;)
TITAN Evo 2022 był dostępny w 2021 mam z cyberpunkiem strasznie dobry i wygodny fotel :) Jeden z trzech najlepszych, polecam !
Musze sie zgodzic - najlepszy fotel jaki dotychczas mialem. Zobaczymy jak sie bedzie zachowywal w funkcji czasu...
No tak, wydaje się sporo szerszy niż inne gamingowe modele, ma dosyć płaskie, uniwersalne oparcie (te wszystkie ergonomiczne z garbem, także w biurowych, to pomyłka!) i niezbyt agresywnie wygięte boki - ot, dobry fotel biurowy "ze skrzydełkami" - stylizowany na gaming.
To może działać.
519 ojro za fotel to w mojej ocenie przesada... zwłaszcza przy dzisiejszym kursie 4,72 ale jak to mówią, wszystko kosztuje tyle ile ludzie chcą za to zapłacić.
Ja polecam Predator Thronos. Zaryzykowałem i nie zawiodłem się. https://www.acer.com/ac/pl/PL/content/predator-thronos Jedyny minus potrzebuje dużo miejsca. Ale przeżycia są niewiarygodne. I cena nie jest wygórowana.
Kilka dni temu wydałem w komisie 150 zł na używany fotel biurowy. Solidny, wygodny i w życiu nie wydałbym 700+ zł na te oczo*ebne fotele gejmingowe, które często pomimo bajeranckiego wyglądu i kosmicznej ceny mają bardzo niskie recenzje od osób któe je kupiły.
Ja 2,5 roku temu kupiłem Huzaro Force 6.0. Nie polecam nikomu tego syfu. Podłokietniki popękały, siedzisko już po roku się wgniotło aż śruby się wbijały w dupę i trzeba było wsadzić coś twardego pod spód (ważę raptem 75kg, projektant debil), ostatnio nawet krzesło przestało trzymać ciśnienie i opada przy siadaniu. Do tego skrzypi od nowości właściwie. Dałem wtedy w ich sklepie 430 zł, teraz na promocji jest za 666.....
czy tylko ja mam wrazenie ze branza gier usycha, gry AAA sa coraz rzadziej, kanaly yt growe usychaja a przyszlosc to darmowe mutli gierki, mobilki i gry indie oraz twitch
potem takie strony jak gry online co chwile pisza o np 7letnim wiedzminie i publikuja mnostwo reklam i gufnoartykuły
Dobry czas na ogranie zaległości.
Wracając do usychania branży to zbyt mocne słowo jak dla mnie. Powiedzmy jest cisza przed burzą świetnych gier.
ja mam problem z siedzeniem juz po tygodniu sie wgniata siedzenie no i jest twarde bo czuc juz stelarz co jest pod pianką a nie waze nawet 100kg... a fotel jest na 110kg wymieniany na drozszy za 300zl i zaraz to samo kupowany w jysk, przy wymianie gosc gada ze przy kazdym sie tak bedzie siedzenie wgniatac no tragedia
300 zł to nie jest "droższy" :D
Pewnie za 500-600 zł dadzą lepszą piankę dla grubasów. :)
Za 300 zł to nie jest chińska tandeta. Dobry fotel biurowy kosztuje 1500 zł, ale to jest wtedy sprzęt na lata.
Trochę przypał, że w opłaconym artykule robicie literówkę w nazwie reklamodawcy. :D
skoro już TITAN Evo 2022 od Secredlab posłużył mi jako pozytywny przykład
Przede wszystkim nie kupować przez internet, bez przetestowania nie ma co kupować. Ja miałem parę biurowych/gamingowych, ale w końcu kupiłem drewniany z podłokietnikami idealnie dopasowany do mojej sylwetki i polecam taką opcję. Przy dużej liczbie monitorów brak możliwości obracania może skreślać taki wybór, ale przy dwóch jest elegancko.