Iluzja - mogło być lepiej, ale i tak jest dobrze
IMO, Isla Fischer z całej czwórki wypadła najsłabiej, broni się chyba tylko urodą. :D
Co to ma być za wpis? Nie dowiedziałem się niczego o filmie, fabule. Same ogólniki, które można napisać nie oglądając filmu.
A no tak, gameplay.pl...
Mi się akurat film cholernie spodobał. Nie spodziewałem się po nim zbyt wiele, choć zaintrygował mnie tekst o tymże dziele w Tele Tygodniu :P Dzień czy dwa dni przed obejrzeniem Iluzji byłem na World War Z, po którym sporo się spodziewałem, ale według mnie był filmem co najwyżej niezłym i w mojej opinii zasługuje maksymalnie na 6/10. Iluzja okazała się dla mnie świetna i jak dla mnie zasługuje na 9/10.
bezimienny92 - recenzja to nie opis fabuły, tylko opinia autora tekstu o danym filmie. Napisałem w dużym skrócie, o czym jest Iluzja, bo sam nie cierpię, kiedy dowiaduję się ważnych kwestii fabularnych jeszcze przed seansem.
BliBs_Pl - miałem wybrać się na World War Z, ale odpuściłem, wolę wydać tę kasę na Pacific Rim. :P
Według mnie ten film był słaby. Tak dziurawej fabuły dawno nie widziałem. Naciągany scenariusz, który w wielu miejscach nie trzyma się kupy, masa zbędne efekty specjalnych i tandeta biją z ekranu. Gdyby nie to, że miałem darmowe bilety to żałowałbym wydanych pieniędzy.
Zawiodłem się bardzo.