Heroes of Might & Magic Kolekcja Wszech Czasów
chce wygrac :-)
^z takim pseudonimem artystycznym ;) no nie wiem
też bym chciał
a kto by nie chciał :P
spoko konkurs,pozdrawiam wszystkich
Jak to się mówi... im gra cięższa tym się lepiej prezentuje xD To się nazywa waga! To się nazywa prezent pod choinkę!
i tak wygra ten kto ma abonament
Z tym się nie zgodzę nie zawsze wygrywają ci co mają abonament. A pozatym co ci szkodzi spróbowac a tak wogóle na gry-online.pl są jedne z najlepszych konkursów
ohh marze o takim kompleciku Wszech Czasów :DD jestem wielkim fanem Heroes'ów
Też spróbuje...może się uda;)
W Heroes of Might & Magic grałem i zawsze będę grał a ta Heroes of Might & Magic Kolekcja Wszech Czasów jest ponadczasowa zawiera wszystkie części chętnie pograłbym w 1, 2, 3 najbardziej a 4, 5 również chętnie. Według mnie 3 najlepsza. Jak wygram to będę robił turnieje ze znajomymi na hot seat. Tylko czasu mało ale coś się poradzi.
Coś mało się was wypowiada na temat tego konkursu pewnie wszyscy liczą na xbox360. Według mnie ta gra jest równie mocną nagrodą jak konsola. Przynajmniej w mojej ocenie porównywalna. Ale ocenia każdy indywidualnie.
Musze to mieć, grałem we wszystkie części Hirołsów,a taka kolekcja nie może mnie ominąć
Zawsze jeszcze można 260zł wziąć do kieszeni i sobie kupić.
spoiler start
Przyznam szczerze na tą kolekcje czekałem bardzo długo tylko cena mnie odstraszyła. Teraz ta kolekcja Heroes of Might and Magic ma szanse powrócić do łask i mam szanse wygrać. Jak wygram to wolny czas tylko z Kolekcją heroes of might and magic gwarantowane.
chciałbym to bardzo mieć
O kurde, same juniory biora udział. No nie wiem czy mam jakiekolwiek sznase.
Jestem wielkim fanem Herosów od części pierwszej.. w sumie wychowałem się na tej grze ; ) Taka wygrana byłaby napewno miłą niespodzianką..
Czemu tylko trzy???? Powinno być 3000 zestawów. :D
Miłego wygrywania wszystkim.Pozdr (: ^_^ :)
Szkoda, że nie wygram... -.-
Mam nadziej ,że chociaż raz będę miał szczęście... :
Mam 3 i 5 ze wszystkimi dodatkami, sprzedało by się je (jakbym wygrał) więc i bym zarobił i bym miał lepszą edycje... ale pewnie nie wygram bo tylko 3 egzemplarze a chętnych... :).
no chciałbym wygrać, przydało by się. W konkursie na Xboxa 360 mi się nie udało ale może szczęście mi będzie sprzyjać w tym konkursie
Ja kupiłem równo z premierą, ale jak wygram to się nie obrażę. Prawdopodobnie sprzedałbym za jakieś 150zł na allegro :P
mam pytanie czy jak sie otpowie i wysle otpowiedzi to wyskakuje okienko i muwi o aktualizowaniu odpowiedzi czy to trzeba robić aby wygrac ?
Przydała by się gierka. Ale jak zawsze nie wygram :(
Heh dziś wygrałem zakupy na GOL-u za 5 stów ale nie kupiłem tej edycji bo może ją wygram :D Tak czy inaczej powodzenia wszystkim (i sobie też :)
Nie chcę wygrać :))) Prawie zawsze mi się to spełnia :P
Eee tam najfajniejsze są karty XD
a o której godzinie są wyniki?????
Konkurs trwa: 01 grudnia 2008 - 31 grudnia 2008
Czyli dzis ostatni dzień a jutro bedą wyniki.
ja tam nigdy nic nie wygralem .. i tego tez nie wygram
Oj nie wiem czy jutro dadzą wyniki, chyba że redakcja to sami abstynenci, albo obywatele kraju z innej strefy czasowej, gdzie sylwek już się odbył, albo właśnie odbywa :D
Wątpię aby jutro były wyniki, ale możliwość zawsze jakaś jest.
Hmm... ciekawe czy wygram :P
Storm93 zgadzam się :-) wyliczanki nie sprawdzają się w dzisiejszych czasach xD
Masakra takie wielkie pudło :>