Grand Theft Auto V - rekreacja prowadząca do destrukcji
Dla mnie świetnie, jazda na rowerze to moje wielkie hobby, bardzo miło że rockstar w tym aspekcie także dopracował grę.
Z niecierpliwością czekam na wersje PC która się ukaże w Lutym 2014 , bedzie świetna jeszcze lepsza od wersji konsolowej.
Ta gra jest fenomenalna, zaluje sprzedania xboxa i ps3...nie wiem czy dla niej nie kupic ponownie ktorejs ponownie, ale trzeba pewnie taka z dyskiem twardym.
Ile najtaniej takie uzywane chodza?
Jak nie to czekam na wersje pc, ewentualnie kupie sobie nowa konsole jak tam bedzie to gta a nie wyjdzie na pc..
Pokarzcie w końcu misje jeśli nie te fabularne, to jakieś poboczne przecież ich nie barakuje zwłaszcza w największym sandboxie.
mikros-->Przy skrzyżowaniach na autostradzie, jednocześnie widziałem nawet ponad 40 pojazdów. IMO GTA V ma genialne skalowanie grafiki i przez to na ekranie zawsze dzieje się sporo. Natężenie ruchu zależy od pory dnia i miejsca gdzie się znajdujemy to samo dotyczy przechodniów.
http://www.youtube.com/watch?v=HNupSVyiWic Tu masz co chwile mijany samochód np.
Gra jeśli chodzi o zawartość wygląda rewelacyjnie i mimo iż nigdy nie czekałem specjalnie na żadne GTA to może będę czekał na "piątkę" aż wyjdzie na PC.
Grafika jest jaka jest, czasem bije po oczach brzydota w niektórych momentach, fale wody momentami wygląda ubogo ale generalnie jak na stare konsole to nie ma się specjalnie czego czepiać, w dodatku ta jasność wygląda bardzo miło.
Osobiście preferuję strategię ( zresztą nie mam wyjścia ) w stylu - mam około 60-70 gier na liście do przejścia ( brak czasu ) więc czemu do licha miałbym się złościć na opóźnioną premierę na PC ? Ludzie, trochę cierpliwości. Zagracie ( w tym ja ^^ ) sobie z lepszą grafiką i na myszce ale troszkę później. Czemu ludzie muszą dzielić się na te durne obozy, wszyscy jesteśmy graczami - nieważne na jakiej platformie !
Rany co jest z tymi filmami? Nie da się oglądać bo 2 sekundy filmu bufforują się2 minuty, nie da sięprzewinąć bo film się zacina. Muszę odczekać dzień lub dwa zanim mogę sobie oglądnąć. I nie piszczie, że mam słaby internet. No chyba, że yotube 720p < tvgry najniższa jakość.
Zaproście Uviego do następnego materiału. Trochę więcej merytoryki będzie. Jedna osoba do tak wielkiej produkcji to trochę za mało.
Mam internet 6mb/s i Win XP i nigdy nie mam problemów z ładowaniem się filmików na tvgry.pl więc przestańcie się użalać pod każdym filmem bo to się już robi nudne...
Takie pływanie skuterem już było wczesniej
Gdzie są kraksy ;(?
Naprawcie to bo filmy albo długo się buforują albo wcale nie włączają.
del pisze po raz trzeci:
del
W ustawieniach zmień sobie wysokość kamery w samochodzie na wysoką, bo widać, że co chwile podnosisz sobie kamere prawą gałką. Też na początku tego nie wiedziałem i mnie to denerwowało.
Czemu nie czytacie komentarzy? I czemu nie ma tak, że pytacie co chcielibyśmy zobaczyć w następnym filmiku.
Niestety odtwarzanie materiałów jest ostatnio bardzo problematyczne, nieraz wręcz niemożliwe. Przy 10mb/s co kilka sekund przerwa na buforowanie. Zdarza się, że trwa to tak długo, że można by czekać cały dzień nim całość będzie zdatna do obejrzenia. Czasami problem nie występuje ale ogólnie coś jest bardzo nie tak (nie wspominając już o tym, że przecież mówimy o jakości SD a nie powszechnie standardowej HD). O dziwo reklamy działają bez zarzutów...no ale z tego to akurat nie ma się co cieszyć.
O samym materiale się nie wypowiem bo najzwyczajniej w świecie kiedy to piszę wciąż buforuje się pierwsza jego sekunda więc raczej dam sobie spokój.
Świetny materiał, chyba kupię sobie tę grę na PS3, chociaż z kasą krucho :/
A co do ładowania- mi tam włącza się w sekundę i ani razu w trakcie nie buforuje. Mam 20mb/s.
No to jestem rozdarty. Coraz bardziej mnie kusi by kupić tą gierke mimo że tego nie planowałem teraz, ale z drugiej strony nie mam ochoty teraz na wydatek ponad dwóch stuwek na ten cel.
też patrząc na Michaela widzicie Mela Gibsona? posturą i zachowaniem, niczym sprzed 10 lat w filmach ;)
jeszcze trochę to za niedługo się obsracie z tym GTA V, fajna przyjemna gra ale nie przesadzajmy, nie zrobił się z tego sandbox na skalę minecrafta, żeby się tak spuszczać. W tej grze dostajemy po prostu to co było w GTA SA tyle że w ładniejszej oprawie, bardziej dopracowane i nieco rozbudowane. Też się cieszę, że Ci się podoba Dell ale trochę się zapominasz, bo z tych wszystkich zachwytów tracisz profesjonalizm.
,,Ja sądzę, że dla nich jest to bardzo ciekawe doświadczenie, bo wiele osób pewnie jeździ faktycznie po ulicach na których mieszka'' - jak zwykle problemy Della z umiejętnością wyrażania myśli przerodziły się w bezsensowny kuriozalny bełkot. Dell, nic do ciebie nie mam, ale naprawdę nie nadajesz się do tej roboty, stoisz w miejscu, a twoje umiejętności dziennikarskie jak były, tak są dalej mierne.
A, no i te wymuszane, niezręczne ,,heh'', jakbyś się krępował, i nie potrafił mówić naturalnie, od siebie.
Mam pytanie. Czy nadal żeby biegać trzeba mieć wciśnięty przycisk A jak to było w GTA4?
Pierdzielicie tutaj jak z wykle o XvsPS czy o GTA na PC a czy ktoś zauważył, że główny bohater po kilku chwilach pedałowania się spocił?!! :O Kurna mać, bohater się spocił na plerach, nawet taki mały detal został dopracowany przez R* :O
W końcu GTA V i od razu widać, że gra pod względem fabularnym trzyma poziom. Misja naprawdę ciekawa i jeśli tylko inne będą tak samo zróżnicowane to o wątek główny nie ma co się martwić ;)
Powiem tak, nie jestem jakimś wielkim fanem serii GTA, ale dla GTA V trzeba przyznać że jest to niesamowita pozycja. Wielkość tego świata i detali, oraz kreacje postaci - to absolutnie ... Dlatego też pewnie do premiery wersji PCtowej gol będzie topił się w żalu (jak tu mało postaci, jak mało samochodów, jaki model jazdy i ...)
Zajebiste laczki Michaela:D Co do potu na koszulce, to był już zanim wsiadł na rower.