Grand Theft Auto V - bohaterowie: Franklin
Gangsta!! :D Ruulez Super Klimat ;d
Franklin z twarzy przypomina tutaj Cube Gooding Jr. w roli Tre w filmie "Chłopcy z sąsiedztwa". Nawet glos ma podobny. Poza tym to pierwsza postac posiadajaca zwierzaka:D Fajnie by bylo gdy zwierzeta ogolnie w grze wystepowaly, a pies Franklina by pelnil wieksza role. Np. pomoc w walce i mozliwosc wyprowadzania go na spacer, wozenia na tylnym siedzeniu. Oczywiscie psisko musialoby wywieszac jezor przez okno:D :D :D
mozliwosc wyprowadzania go na spacer, wozenia na tylnym siedzeniu. Oczywiscie psisko musialoby wywieszac jezor przez okno:D :D :D
Jak można bez tego żyć
Franklin najbardziej przypadł mi do gustu. Wie ktoś może co to za muzyka w tle?
Jay Rock - Hood Gone Love It (Feat. Kendrick Lamar)
trudnezycie
Dzięki bardzo
W tym trailerze tłumaczenie jest po prostu beznadziejne i bezsensowne...
Beznadziejnie przetłumaczone , jak CENEGA ma tak tłumaczyć w grze to ja się poddaje , np: "Gangsta shit" tutaj chodzi o zwrot - to jest ku*wa gangsterka a nie jakieś gangsterskie gówno. Życzę powodzenia Cenedze w tłumaczeniu bo chwalić się potraficie , albo jeszcze tłumaczenie "ktoś tu chyba marudzi" powinno być zachowujesz się jak rasowy konfident , tłumaczenie jest dobre w 40% i pozdrawiam :)
[link]
Zapraszam do obejrzenia tego tłumaczenia jest najlepsze , dzisiaj znalazłem w necie ;)