Gramy w The Continent of Ninth
zróbcie gramy z postala 3
Grałem w zamkniętą betkę szamanką i było całkiem przyjemnie do poziomu 20+ a później mnie troszkę znudziła:) Gra ma "Webzenowy" klimat więc nie wszystkim przypadnie do gustu, ale jest warta uwagi jeśli ktoś lubi gry oparte na instancjach niestety w moim przypadku C9 przegrało z Vindictusem, którego polecam bezapelacyjnie:) (Na marginesie moglibyście zrobić z niego materiał to świetna gra tym bardziej że nie wszyscy ją znają bo kiedyś była nie dostępna w europie, a na sezon ogórkowy jak znalazł)
Odpalając Launcher, wpisując w nim id i passy klikam "login" a tu wiadomość: "Client Start will be avalible in OBT (Open Beta)". Jak dla mnie żenada, skoro OBT już się zaczęła, co widać na powyższym filmiku. Nie tylko ja mam ten problem. Wielu ludzi na stronie Webzena ma ten problem, lecz raczej nie został jeszcze rozwiązany...
Del'u kiedy będzie Facepalm???
czyli swiat zbudowany jak w vindictusie :/ mialem nadzieje ze bedzie poprostu otwarty :/
Jak zrobiliście gramy z C9 to zróbcie też z Vindictusa :) wygląda i prezentuje się o niebo lepiej niż C9
@makak997
Na pocieszenie powiem że instancje są rozbudowane, a z każdym poziomem trudności, normal-hard-expert-master są one znacznie dłuższe. Miałem identycznie nastawienie, podróba vindictusa i znowu instancje, ale gra naprawdę mnie wciągneła i polecam ją z całego serca.
Takiego rodzaju MMO znudziło mi się już trochę czasu temu. Jakoś niemiłosiernie przejadł mi się ten azjatycki styl ;p
Po prostu musiałem to napisać.
To Tera ma podobny system walki do C9 lub Vindistusa.
Te dwie gry (czyli C9, Vindictus) były pierwsze. A C9 wygląda jak wygląda bo ma już z 3 lata (w Azji)
A pyzatym sprawdźcie DarkBlood Online. Oldskulowa gra mmo z rzutem z boku.
I nadróbcie zaległości z gier MMO. Zbliżają się wakacje i mało gier będzie wychodzić. A na mmorpg.org.pl macie wszystkie nowości.
zrobcie gramy z Team Fortress 2
Widzę , że coś jak Vindictus to jest :) . E tam , trzeba nadrabiać zaległości z roku.