Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Futurebeat Gracz PlayStation ma swoje PS5 dopiero od 2022 roku - nagle odkrywa, że konsola zaczyna rdzewieć

23.04.2025 21:52
Marky
1
Marky
22
Konsul

Z tą wilgotnością to prawda. Ja w pracy mam stacjonarnego PC w pomieszczeniu, gdzie wilgotność przez część roku, jeśli nie ma włączonego osuszacza (a cały czas nie jest włączony, nieoryginalny zbiornik na wodę, więc nie ma funkcji wyłączenia w przypadku zapełnienia) sięga nawet 75%.

24.04.2025 19:49
Felipe
😱
2
odpowiedz
Felipe
13
Marked of Kane

Ta tylko teraz pytanie czy takie problemy ma tylko PS5 czy może w odpowiednich, albo raczej nieodpowiednich warunkach to samo mogłoby się stać z PS4 czy tam nowymi Xami Series X/S czy tam starymi też. Ale nadal nieciekawe.

24.04.2025 21:09
WolfDale
3
odpowiedz
WolfDale
84
~sv_cheats 1

Nigdy tutaj chyba o tym nie pisałem, ale jak widziałem zdjęcia rozbieranego PS5 i patrząc z jakiego materiału jest zrobiona ta metalowa pokrywa pomalowana podkładem która na dodatek wygląda bardzo tandetnie. To już wtedy widziałem rdzę na tym elemencie, poszli w taniość bo szkoda było im zrobić to z aluminium i to jest tego skutek bo nawet dobrze nie jest to zabezpieczone.

Futurebeat Gracz PlayStation ma swoje PS5 dopiero od 2022 roku - nagle odkrywa, że konsola zaczyna rdzewieć