Game Developers Conference - dzień 1
Czy mi się wydaje czy era pegasusa wraca.
Masz niesamowity głos... Nie, nie Ty Krzysiu. Pozdrów dziewczynę, (imienia nie pamiętam).
dobieraliście sie po okularach ? :P
Za każdym razem, gdy pojawiała się Natalia na ekranie, nie mogłem się skupić nad treścią widea.
Bardzo przyjemny w odbiorze materiał. ;> Krótko i treściwie, a to okraszone spokojną, nastrojową muzyką i urywkami ze "środowiska" GDC.
Natalko brawo za charakteryzatornie ala Krzysiek G., Jesteście genialni, aby uniknąć wpadki założyłaś większe gogle niż your boy- ciekawy patent. Krzyśku brawo za odwagę - w zadawaniu pytań nie tylko na GDC czy mediach prasowo- telewizyjnych, widać rozkręciłeś swoje kompetencje zawodowe! Pełny szacun. Btw Natalia jaka jest twoja rola na GDC????
Bardzo dobry materiał. Czekam na więcej relacji , tym razem trochę bardziej szczegółowych
Super sprawa :) tylko na razie widzę że więcej skupiają się na platformy przenośne. Trzeba robić gry jakieś porządne i bardziej ambitne! Wszystkie smartphony posiadają już takie procki że można zrobić coś abitniejszego od angry birds:) nie ujmując samej grze
no co wy, okularki git, oryginalnie
Lol mam głupie skojarzenie z GDC :D - Grom Desperados Cod (to wymyślił GROM z YT)
@Ghost_
i dodatkowo kolor włosów na wcześniejszy
co to za babka?? WTF? Babka i gry? Coś mi się to źle kojarzy
Git! ;D
Spoko filmik. Uwielbiam materiały z targów. Zawsze się można czegoś nowego i ciekawego dowiedzieć. Czekam na następne filmiki z niecierpliwością. Pozdrawiam Natalię. Rzadko spotyka się dziewczyny znające się na grach
Te okulary Natalii są faktycznie badass :P A jeśli chodzi o te konferencje, to chyba bym umarł z nudów. Dla mnie siedzenie tam byłoby karą a nie nobilitacją :)
Cóż - dziewczyna ma styl (to dobrze), ale akurat mi się te okulary w cholerę nie podobają i nie pasują ,psują cały wizerunek,dużo lepiej dla mnie wygląda bez, ALE może jej i Krzyśkowi się podobają, i to przecież wystarczy ;)
Prezentacja niezła, zobaczymy co będzie w następnych dniach(szkoda, że nie podałeś całego swojego pytania wraz z odpowiedzą i tłumaczeniem,albo z eng napisami?)
Oj oj zobaczyli dziewczynę i "podjara" macie mokre gacie czy chcecie takie same okulary sobie kupić?? Pewnie liczycie na to że wyśle wam jakąś grę za te komplementy . Albo klucz do bety Diablo 3 :D
Niewątpliwie ciekawe tematy poruszane są na GDC. Zawsze to jakaś miła odmiana od ciągłego szarpania na padzie, i można dowiedzieć się sporo ciekawych rzeczy jeśli kogoś interesują gry od przysłowiowej "podszewki".
Dla mnie OK.
POZDRAWIAM
Te wielkie okulary sa mega ujowe... Wlosy poprawcie sobie przed nagrywaniem a nie w kamerze. Strasznie to nieprofesjonalne...
fajny material, okulary strasznie ciulowe.
Natasiu masz dobra dykcje dobry głos nie wiem dlaczego nie pracujesz w tvgry:) no i oczywiście piękne duże oczy Pozdro
no i oczywiście piękne duże oczy ---> A okulary widziałeś?
Dziewczyna bardzo ładna, ale okulary ma jakby wyrwała je z lat 80. Małe, stylowe okulary w jak najcieńszych oprawkach (czarne) i jesteś dziewczyna nie do obojętnego przejścia...I mówi ciekawie...
Edit: To chyba jego siostra...
tez chetnie bym pojechalem na takieo typu targi. fajny pomysl. pozdrawiam....
Sam bym pojechał na takie targi , ale pewnie angielski trzeba mieć w małym paluszku ,a ja tylko na poziomie średnim go umiem .