FLESZ - 14 marca 2012
Co di Dishonored to się boje blokady regionalnej na STEAM- ie bo wydawcą jest Bethesda. A wszyscy wiedzą jakie były kiksy z Fallout NEW VEGAS
No no oby twórcy nie zlekceważyli graczy i nie wypuścili taniego gniota za pieniądze graczy. Dishornet wygląda całkiem nietypowo, ciekawe jak będzie wyglądać.
Przecież dzisiaj jest święto liczby PI !!!
Nie powiedzieliście jednej ważnej rzeczy o AC3 - mianowicie oficjalnie potwierdzono CZTERO OSOBOWY Co-op!
Czy są już jakieś informacje na temat lokalizacji AS III ???? Będzie to wersja kinowa czy pełen dubbing ??? A może w ogóle nie będzie wersji polskiej ????
ASASSIN ZAPOWIADA SIĘ ZAJEBIŚCIE
Gdy oglądam trailery Dishonored to autentycznie pojawiają się na mnie ciarki, dla czego? Ano dlatego że wygląda dla mnie na połączenie Half-Life2 z Bioshockiem. Dążyć głębiej? To 2 najlepsze gry w jakie grałem w życiu! Mam nadzieję że ta gra nie będzie zawodem, ale stylistycznie już mnie kupiła 50 razy, ciekawe jak gameplay i fabuła.
Super Fleszyk.Nie moge się doczekać Assasin 'S Creed III.Inne gry też są ciekawe:]
a gdzie coś o diablo 3 omg
Jakieś przewijane tych reklam może? Bo to denerwuje.
Zbierają pieniądze na robienie gry od graczy? Rozumiem że te gry będą do pobrania za darmo?