Fatal Draws - odc. 150 - Nauka pływania
Hahaha, cudne. Tylko kim jest gość w hawajskiej koszuli i ten w kapeluszu - bo chyba nie na czasie jestem.
Grey kapelusz - RDR, hawajska koszula GTA: Vice City ;)
Shadoukira ja też go nie kojarzę, a na pewno jestem starszy od Ciebie, więc luz ;)
Jeszcze brakuje Deacona st johna. Gamoń w wodzie po kolana się topi. Jeszcze taki ludzik z infamousa.
Jak dobrze, że GOLowe komiksy są publikowane w krótkim czasie również na Facebooku, bo jeszcze bym to cudo przegapił a była by to spora strata, ponieważ jest to bardzo zabawne podsumowanie jak ograniczone mechaniki po czasie wychodzą jeszcze bardziej na wierzch, chociaż z drugiej strony trochę szkoda Altaira, Master Chiefa, Johna Marstona w pierwszym „Red Dead Redemption” i tego czwartego z GTA.
Rozumiem, że Vercetti to połączenie postaci z GTA z easter eggiem z Driv3ra ;) ?
Dobre! Brawo Autorze!
Nigdy nie zapomnę wygibasów Tonniego V. w GTA VC.
Pierwsze kilka razy sam wskoczyłem żeby się pośmiać. :-D
Tony nie potrafił pływać ale już Vance z Vice City Stories czy Tony ze Scarface - dawali radę?
Ale wiesz że "asasyn" to nie jest jedna postać i w różnych częściach grasz różnymi członkami bractwa?
Był kiedyś taki dowcip:
"Dlaczego toważysz Breżniew śpi w przezroczystej piżamie?
Żeby partia wiedziała jakiego ma członka."
Jak można popełnić tak dobry komiks, a nie wstawić do szanownego grona po lewej Geralta z jedynki lub dwójki?
Nie no, nie znać Toma Vercetti, trochę wstyd :). Poza tym, widzę, że dał tu jego wersję z Drivera 3, z tymi poduszkami na rękach.
Nie rozumiem. Chyba powinno być którzy "znają" a nie "mają" ?