Facebook w sześć godzin stracił miliardy - skutki największej awarii od lat?
To pokazuje jak bardzo zepsutym systemem jest giełda. Właściciel będzie walczył o swoje przedsiębiorstwo, a inwestor ucieka jak tylko zaczyna być nie tak dobrze jak sobie wyobrażał
Jakby ten szajs calkowicie wylaczyli, to nawet bym tego nie zauważył.
Jak komus ten szajs jest potrzebny, ro mu współczuję
Zauważyłbyś. Wylało by się dużo syfu i dzieciarni po wszelkich forach i serwisach.
Pierwszy byś zauważył i wylał żale na forum gola.
Czat ze znajomymi i prowadzenie firmowego funpage - jedyne do czego mi FB potrzebny. Gdyby nie to w zasadzie ta platforma mogłaby dla mnie nie istnieć
Facebook w sześć godzin nie stracił miliardy tylko mógł zarobić a to różnica , to po pierwsze a po drugie jakoś nie chce mi się wierzyć że taką kwotą ktoś pierdnął i wszędzie to powtarzają .
Facebook w sześć godzin stracił miliardy
Trudno. Co robić? XD
Najwięcej stracili posiadacze gogli VR , którzy zrobili hard reset w czasie awarii.
To był piękny dzień - messenger nie napitalal wibracjami przez tych kilka godzin (a jestem tylko w 2 grupach klasowych moich dzieci!)
Poproszę więcej! :)
A mi nic nie napitala w telefonie non stop nie tylko kilka godzin ale i wiele lat - to dopiero szczęście :P
Czy Facebook sprzedał akcje taniej niż kupił że stracił? Bajki dla nieobeznanych.
Właśnie zarobili miliony bo skupili akcje od panikarzy. I kto wie czy awaria nie została... (dopowiedzcie sobie)
Idąc takim tokiem myślenia to CDP powinien zbankrutować. A czy czasem tam nie było dodatkowych premii?