Europa doczeka się PlayStation 3 z dyskiem 120 GB?
Pisałem to juz na jakims serwisie, jeszcze przed ogłoszeniem tej rewelacji. Dla mnie oczywiste jest, że Sony będzie sukcesywnie wprowadzać coraz większe HDD, ponieważ wkładanie starych staje się nieopłacalne dla samych producentów dysków, ze względu na coraz mniejsze zapotrzebowanie na takie towar. Niedługo 60gb zostana wycofane z produkcji, a ich miejsce zajmą większe. To oczywiste. Dla potencjalnych nabywców PS3 to niewątpliwa korzyść.
60gb = 499$
80gb = 599$
120gb = 599$ + 2 * 100$ = 799$
swietna cena! bardzo niska jak na taaaaki sprzet
oby moje wyliczenia sie sprawdzily
Wersja dla ubogich:
Bez dysku i bez wifi - 299$
Za duzo sobie licza za 20GB - 100dolków ;-o , to juz wole kupic wersje bez dysku, a sam dysk lyknac w jakims sklepie z kompami/allegro.
jamkgh_rev02 ---> te 100$ więcej jest także za MotorStorm w zestawie.
do tego najpewniej jeszcze sixaxis wyposażony w wibrację
To jzu sie robi smieszne..
A moze 60gb? a nie, bo moze jednak 40gb? Ale dlaczeog nie 80? A, no bo moze jednak 120?
Parodia.
McG_ -->
na pewno? Dyski 40-80Gb 2,5" czyli te do laptopow jeszcze dosc dlugi czas beda produkowane do linii budzetowych lapkow - jest to akuratnia wielkosc do urzadzen stricte biurowych i calkowicie zadowala klientow.
Dyski 2,5" nie maja na razie az tak kosmicznych rozmiarow, ogolnie rynek konczy sie w okolicach 160GB przy kilku raptem egzemplarzach 200 czy 250.
McG_ -->
na pewno? Dyski 40-80Gb 2,5" czyli te do laptopow jeszcze dosc dlugi czas beda produkowane do linii budzetowych lapkow - jest to akuratnia wielkosc do urzadzen stricte biurowych i calkowicie zadowala klientow.
Dyski 2,5" nie maja na razie az tak kosmicznych rozmiarow, ogolnie rynek konczy sie w okolicach 160GB przy kilku raptem egzemplarzach 200 czy 250.
nigdy nie mów nigdy... chyba, że jesteś Kobietą - wtedy to i tak nie ma znaczenia ;)
bzdura, już prawie nie wkłada się do notebooków 60 GB HDD. Standardem jest teraz 80, a coraz częściej 120.