Elite Controller 2 w drodze. Nowe fakty o następcy elitarnego pada do XONE
Po przesiadce na PS4 najbardziej brakuje mi... pada od Xboxa. Trzeba przyznać microsoftowi że robią u nich najwygodniejsze kontrolery na świecie.
Wygląda srogo.
Ale to jest elite z lepszymi dodatkowymi opcjami, odpowiednik customowych padów u innych firm dla "pro" graczy i tutaj ceny są podobne.
Po za tym muszą wydać, bo ten obecny nie ma np. BT, a zwykłe mają.
Jeżeli kogoś interesuje nieco lepszy, ale nadal standardowy pad xone w normalnej cenie to szczerze polecam serię tech, wersję recon, combat albo patrol, to są najlepsze wersje standardowe pada xone.
Konr@d-->popatrz na pada Hori Onyx do ps4.
Dzięki za namiary! Biorę jak będę miał kasę.
Nie bierz onyxa, o ile poprawia pewne bolączki DS4 to wprowadza swoje babole, jeszcze mniejsza i nadal wbudowana bateria, kłopoty z triggerami, brak wyjścia audio, głośniczka, mimo, że wydaje się w miarę duży w praktyce jest nieco mniejszy w czuciu i niezbyt leży, dla kogoś może być też wadą brak światełka (ps vr potrzebuje)
Są jeszcze inne, ale radziłbym dokładnie sprawdzić ich recenzje przed zakupem. Niestety inne są sporo droższe np. Nacon Revolution Pro, a ja wiem, że też ma poważne wady, tak jak i inne.
Więc (nie)stety, w przypadku ps4 lepiej zostać przy DS4, bo nawet drogie pady licencjonowane mają poważne babole.
Pewnie do Scarlett 2020. W przyszłym roku tylko nowy xbox one S bez czytnika za poniżej 199 dolarów wyjdzie. Rodzina Scarlett w 2020. PlayStation 5 w marcu 2020, tak samo druga premiera Red Dead Redemptation 2 na nowe konsole Rockstar wyznaczył marzec 2020 a PC 2019 październik