Discord Nitro - ile kosztuje i czy warto?
Discord sluzy mi tylko do krypto airdropow reszta jego funkcji nie jest mi do niczego potrzebna.
Według mnie, to jest strasznie nieopłacalne. Nie tak dawno to co w standardowym pakiecie było za 20 zł i jeszcze było to jako tako rozsądne, nadal nie wydawałbym kasy, ale no to nie jest prawie 50 zł za pierdoły. Tutaj jeszcze gorzej wypada to w porównaniu do opcji basic - jedyna rzecz, dla której ktokolwiek by to brał, to niestandardowe emotki, ale to nadal jest dość mało i streamowanie w wyższych rozdzielczościach, zmiany w profilu to powinna być podstawa. Kojarzy mi się to z ofertą Netflixa, gdzie ta najtańsza (30zł) ma 1 urządzenie na limit i rozdzielczość materiałów w 480p...
Jeśli się nie anulowało subskrypcji od czasów kiedy była ona za 20zł, to dalej się tyle płaci. Potencjalny ból dupy chyba mi nigdy nie pozwoli, żebym zrezygnował z tego planu :P.
A rzeczywiście, zapomniałem o tym. Jak ktoś płacił i już wcześniej co miesiąc, to fajnie, że go ta zmiana nie uderzyła, no ale jak ktoś brał raz na jakiś czas, to lipa.
A ja wczoraj płaciłem w przeliczeniu 5,88zl za normalne nitro, 48zl w życiu bym nie dal