Czego można dowiedzieć się z tylnej części amerykańskiego Wii-opakowania?
Cena zachęca, 775 PLN za taki wypasiony sprzęcik to taniocha!! pewnie w europie cenę z dolarów przerobią na euro i będzie drożej, ale i tak chyba kupię wii!!
Nie chyba, tylko na pewno. Po za tym w Polsce często drożej niż w Europie za Euro wiec bedzie miło jak cena polska nie przekroczy 1000 PLN.
nie przekroczy, już się pytałem w ultimie, twierdzą że cena na pewno nie zmieni się i będzie wynosić 999zł
Nie lepiej dopłacic 200zł/600zł ( w zaleznosci od wersji) i kupic prawdziwego next-gena jakim jest Xbox 360, a nie pakowac sie w konsole ktora ma tylko i wylącznie next-genowy kontroler?
Nie dawno czytałem, że ktos z jakiegoś zasopisamch o konsolach powiedział, ze PS3 i X360 to nie są konsole nowej generacji, a tylko konsole opierające się na wzmocnionych procesorach graficznych ( coś takiego :P ) a prawdziwym next-genem jest właśnie Wii, choć grafika nie zachwyca :/
A ja i tak kupie PS3 :]
Raz3r --> Ja chce kupić konsole nie dla gier next-genowych, nie potrzebuje wypasionej grafiki, super efektów etc. (lepsze mam na kompie). Ja chcę kupić konsolę, która da mi mnóstwo radości i będzie oferować gry zupełnie inne, od tych komputerowych i takie, w które będe mógł zagrać z bratem/znajomymi. A taka jest właśnie Wii :)
xanat0s ma racje. Wii to przedewszystkim zabawa. Jezeli masz PC konosola nintendo jest doskonalym uzupelnieniem. Mozna sie pobawic ze znajomymi, przyjaciolmi itp. Do tego nie potrzeba graficznych wodotryskow i sprzetu za 4000zl. Pozdawiam
Nie dawno czytałem, że ktos z jakiegoś zasopisamch o konsolach powiedział, ze PS3 i X360 to nie są konsole nowej generacji, a tylko konsole opierające się na wzmocnionych procesorach graficznych ( coś takiego :P ) a prawdziwym next-genem jest właśnie Wii, choć grafika nie zachwyca :/
A ja i tak kupie PS3 :]
Samo nintendo powiedziało, że wii to nie next gen
'wii to przede wszystkim zabawa' - phi, a mi sie wydawalo ze zabawe dostarczaja gry, a nie konsole same w sobie. czy wii bedzie zabawa przekonamy sie jakis czas po premierze, bo jak na razie to ta zabawa przedstawia sie jedynie w formie party games ninny i paru innych tytulow - zdecydowanei za malo zeby wydac te 1000 zl.
Raz3r: Ja równie dobrze mógłbym powiedzieć, że X360 i PS3 to tylko nextgenowe bebechy :/
Deadeye: widać, że się nie interesujesz, a z newsów czytasz tylko te na GoLu. Wii to nie tylko Party games bo już zapowiedziano wiele gier ( powiedzmy ) poważniejszych. Wymienie tylko te najważniejsze: RS, MP3, Project H.A.M.M.E.R, FCV, BA, PoP ( nieoficjalnie ), ET, Monster 4x4, GTPro series, RE, THDJ, Zelda TP, PES, Madden NFL, N4S Carbon, Mario ;)
Tia, to jest pierwsza konsola od czasów PSXa nad której kupnem się zastanawiam... Może nie zxaraz po premierze, ale jak trochę stanieje i będzie wiele tytułów, to na pewno kupię!
Rzeczywiscie, fajny next-gen. Popatrzcie na screeny Far Cry'a Vengenance z Wii. Jak dla mnie stary Unreal II wyglada lepiej.
MaZZeo ---> Czy aby na pewno nowogeneracyjność polega na zwiększaniu ilości polygonów, podnoszeniu rozdzielczości tekstur etc.?
MaZZeo ---> wow nie ma super ekstra realistycznej grafiki to pewnie grac bedzie sie tez zle......
pomysl: taki sobie driver 3 posiadajacy dosyc ladna oprawe wizualna dostał bardzo marne oceny, wniosek: grafika to nie wszystko i o tym co niektorzy juz zapomnieli, grywalność przede wszystkim :