Czarny Xbox 360 w Australii?
Nie dam sobie głowy uciąć ale ten ix wygląda mi trochę, na pomalowanego czarnym lakierem :P A poza tym są specjalne obudowy do tuningu X360 i wyglądają lepiej ;)
Obrazek jest oczywiście jedynie "hipotetyczny", bo oficjalnego, czarnego X360 nikt z żywych dotąd nie zobaczył ;).
Ale ten jest czarno-biały :P, do tego pomazany flamastrem :D.
Wyglada tragicznie ta wersja..
"dla miłośników Need for Speed: Carbon." - to są tacy? :-P
Anyway, myślę, że Australiczykom jednak takiej wersji nie wcisną i tu będzie chodziło o prawdziwie mrocznego, satanistycznego Xboksa z wszystkimi ochami i achami. BTW. Na ciemnym gra się przyjemniej? :>
Czarny :P Dla murzynów pewnie :P
Vercetti ---> Okoliczności, w jakich przychodziło mi dotychczas grać na ciemnym, były na pewno źródłem dodatkowej przyjemności.
Jak za pięknych czasów PS2. :PP
Ja bym chcial rozowego Xboxa... moze sobie sam pomaluje :)
Wy się tam bawcie w malowanie obudowy flamastrem, na różowo nawet :D To jest dopiero wypas :)
http://www.divineo.se/cgi-bin/div-se/x360-tun-lcdcase
Wow biała konsola. -->
HAHA czyżby kuternoga&sce zaczął się obawiać X360?
Port HDMI oraz 120-gigabajtowy dysk twardy mówią za siebie! I powiedz mi teraz że się nie obawiają.
hdmi mam gdzies, ale jednak dysk 120 giga by sie przydal :)
A po co Wam 120 GB? Mnie te 20, a realnie 15 GB spokojnie wystarczaja... Po co komu 120 GB demek...
a nie realnie 13? :>
Zreszta predzej czy pozniej zrobia wieksze dyski, w koncu sciagniete filmy i seriale w hd trzeba gdzies zapisac... :)
Mam konsolę od dwóch miesięcy i nigdy nie miałem poniżej 10 giga...
O wiele lepszy jest oryginalny kolor srebrny ;-d Kurde jak ja bym chciał sobie zakupic ta konsole ;-( Tyle że brak funduszy ;-(
HEHE nie tylko ty chciałbyś kupic te konsole :) Ja fundusze mam tylko wiecie nie wiem czy ps3 będzie lepsze ;D a konsola xbox 360 jest fajniejsza z chromowanymi akcentami bo jeśli do czarnej założysz inną obudowę to tacka jest czarna i pewnie nie pasuje.