Cyberpunk 2077 - teaser trailer
Ciekawe i intrygujące zakończenie. Ta scena z pierwszą kulą trafiającą w policzek skojarzyła mi się z podobnym ujęciem z filmu Dredd 3D, tyle że tam było więcej czerwieni.
zrobiło na mnie wrażenie, póki co podchodziłem do gry bez większego ciśnienia, teraz nie mogę się doczekać kolejnych informacji
a tutaj ukryta w trailerze wiadomość do graczy ;)
http://i.imgur.com/uBiyq.png
premiera prawdopodobnie dopiero w 2015, a 5 lutego ujawnienie nowej gry z otwartym światem, której tytuł można zgadnąć. Wiedźmin 3 jak nic :)
Trailer (swoim poziomem dopracowania i klimatem) urywa dupę. Gdybym nie wiedział, to bym w życiu nie uwierzył że to polska robota. Niestety co do samej gry nie jestem już taki optymistyczny...
Nie żebym nie wierzył w możliwości Polaków (bo to na prawdę zdolniachy), chodzi raczej o kasę. Myślę że prawdziwy blockbuster z Polski, musi kosztować te 50-70 milionów złotych. Ile CDP wyłoży na grę? Sądzę że nie więcej niż 35-40.
mega szykuje sie super gra
Cyberpunk średnio lubie no ale robi to CDP więc na pewno będzie to genialna gra, trailer bardzo klimatyczny ;) choć wolałbym W3 no ale wiecie ; p
Niestety nie wiemy po tym teaserze nic o samej grze.
Ale film jako osobny wytwór wyobraźni designera i talentu grafików - bardzo mi się podoba. Dodatkowo ciekawy utwór.
Tak jak już kiedyś pisałem - w przeciwieństwie do Witchera - w którego do końca nie wierzyłem - temu projektowi kibicuje od samego początku.
No, no trailer przekozacki chociaż o grze jeszcze nic nie mówi. Liczę na doświadczenie CDPR i mam nadzieję że umieją zrobić tak dobry i przekonujący świat jak w Wiedźminie tylko w innych realiach. Z niecierpliwością czekam na kolejne porcje informacji ;p.
Moim zdaniem jaracie sie tylko dlatego, że to CDP.pl. Gdyby tylko zamienić ten trailer na zwiastun jakiejś superprodukcji Ubisoftu, i byłoby narzekanie :( ślepy patriotyzm naszego narodu czasem naprawdę mnie nieco odrzuca
Na licencji orginalnego Cyberpunka, wiec zapowiada sie naprawde interesujaco. Mam nadzieje, ze bedzie to bardziej cRPG niz strzelanka, fajnie bedzie zagrac jako Solo, Fixer czy Netrunner.
Po ujawnieniu Cyberpunk 2077 podchodzilem do tej produkcji jakos tak bez wiekszych emocji, ale musze przyznac, ze trailer smaki narobil! Czekam na wiecej info.
@causal/hardcore - Nie masz racji. Jakkolwiek by to nie brzmiało, w tym materiale nijak nie widać polskiej ręki. To majstersztyk na światowym poziomie. Pamiętam dużo większe produkcje z dużo słabszymi prezentacjami...
[16]
Na neogafie też pewnie sami Polacy...
Trailer świetny, zobaczymy jak wyjdzie już z samą grą :)
świetnie przedstawiona scena utraty człowieczeństwa poprzez cyber implanty, jednak jest to tylko trailer który oczywiście podgrzał atmosferę jednak premiera zapewne 2015 lub 2016 lub nawet i później, wcześniej musi być miejsce dla Wiedźmina III, a też nie wiadomo czy będzie to na pewno rok 2014.
miazga, utwor Archive robi robote
Elegancko. Czuć Cyberpunka, chociaż muzyka średnio mi pasuje (aczkolwiek Archive jest ok). Dredda tu nie widzę, rozumiem jednak, że chodzi o "zwolnienia" akcji. No coź, to za mało żeby porównywać, no ale jak się w życiu dwa filmy zapamiętało to cóź poradzić. Czekam na kolekcjonerke!
Tylko mnie ten teaser nie poruszyl ani troche? Hmm...
początkowa scena świetna, potem już gorzej. Na cholerę ona siedzi w jednym miejscu, kiedy inni się ruszają. Na cholerę oni do niej strzelają, skoro jeden z nich mierzy jej w głowę?
Trailer naprawdę fajny, ciekawy i profesjonalnie zrobiony. Z niecierpliwością czekam na kolejne wiadomości/trailery. Bo póki co niewiele wiadomo, ale zapowiada się dobrze.
Teaser jako cos na zaostrzenie apetytu fajny bo pozwala miec nadzieje na ciekawa gre.
NewGravedigger
Na cholerę ona siedzi w jednym miejscu, kiedy inni się ruszają.
Jak dla mnie, to oprocz latajacych kul i pojazdu policyjnego, nic innego sie nie rusza w tej scenie. Chociaz w przypadku tego pojazdu, to chyba tylko zludzenie spowodowane zmiana kata ujecia kamery.
Na cholerę oni do niej strzelają, skoro jeden z nich mierzy jej w głowę?
Zwroc uwage, ze w jednym z ostatnich ujec, przed pojawieniem sie tytulu, wyraznie widac, jak kule leca dalej. Mozna domniemywac, ze za policjantem mierzacym w glowe kobiety cos jeszcze sie dzieje.
Filmik rewelacyjnie zrobiony, muzyka świetnie pasuje do akcji, sama gra mnie nie interesuje, zupełnie nie mój klimat, ale jeżeli okaże się megahiciorem to się zobaczy :) Byle tylko nie powtórzyła się sytuacja z Dead Island, gdzie trailer kopie tyłek, a sama gra jest przeciętna, w porywach tylko dobra.
Czy za ten teaser odpowiada Bagiński ?
Nie wiem skąd ta podjarka. Czy ten filmik, bo to filmik xd, upewnia was, że czekamy na świetną gre? Nie! Tam nic nie ma. Ot, zwykła animacja. Co miały podobne animacje z ME3 do samej gry? Właśnie...
Nie sądziłem, że zwykły, dobrze zrobiony trailer może aż tak zaostrzyć apetyt na danie główne. No to teraz czekam na jakieś informacje o samej grze.
ale gówno i co to ma byc ? nie zbliży sie nawet o kilometr do sukcesu wiedzmina
Czy tylko mi się wydaje, że w grze wcielimy się w tą kobietę z końcówki? Wszystko wskazuje na to, że może ona przewidywać przyszłość.
[45]
Chyba już wcześniej było mówione, że będzie się tworzyło własną postać.
Nie ma czym się jeszcze podniecać , trailer dobrze zrobiony a jaka będzie gra czas pokaże.
Trailer bardzo dobry, chociaż tak jak wcześniej to zauważyliście, muzyka tak sobie pasuje do klimatu(kawałek sam w sobie jest niezły), mi jednak cyberpunk zawsze bardziej kojarzył się z muzyka elektroniczną .
Mam nadzieję, że grę zrobią w poważniejszym klimacie dla bardziej dorosłych graczy pod PEGI 18, tak jak było to w przypadku Wiedźmina, a nie jak Bioware/Hollywoodzkie superprodukcje, zajmą się autocenzurą, żeby każdemu gimnazjaliście mama mogła kupić.
to będzie albo porażka(w co wątpię) albo jedna z najlepszych gier
polacy potrafią robić dobre gry
polak potrafi
Panowie...
Po dwóch Wieśkach, możemy spodziewać się kolejnej bardzo dobrej gry od rodzimego producenta. :)
Teraz czekać jedynie na pełnokrwisty trailer.
normalnie to nie chce mi się nawet logować, żeby dodawać jakiekolwiek komentarze, ale jak zobaczyłem na początku plakat, laski w czerwonym (chyba?) kostiumie z metalową prawą ręką i przypomniałem sobie, że dokładnie tą samą laską - mówiąc kolokwialnie - skalkowałem w bodaj '95 z Legen_Czekajcie na to.....
...
...
...przecież powiedziałem czekajcie...
...
...
...
...DARNEGO!!!! Pisma jakim było wówczas Secret-Service, łezka mi się w oku jak to się mówi - zaje... kręciła.
- Azaliż, Nie wszystko wszak że więc stracone,
:)
To tyle Cieszę się, że mogłem się z wami podzielić moim zdaniem w internecie na temat tej - puki co jeszcze nie zrozumiałej dla mnie w pełni (czy będzie tak jak ma być, czy będzie ŁOOOOOO, to jest na fali teraz po Deus EX i spoko spoko cyberPunk w modzie)produkcji w którą prędzej czy później z takim czy innym skutkiem graficznym napewno będę nakur**** grał...
Pozdrawiam: (zawsze chciałem mieć metalową rękę [a kto nie chciał... :|], albo palec chociaż, albo oko ale takie super już na maksa by musiało być, albo mózgowie.... oo, jak w alicie :])
Ciekawi mnie co się wydarzy 5 lutego. Czy będą to jakieś fajne informacje o Cyberpunk 2077 czy tak jak podejrzewa TVgry.pl czyli zapowiedź Wieśka 3 lub jakiejś innej superprodukcji.
@krkms1 laska o której mówisz jet kolorową wersją tej, która znajduje się na stronie drugiej podręcznika głównego do Cyberpunka 2020 :) Właśnie piszę fabułę na sesję i przeglądając podręcznik zwróciłem uwagę :D
No trailer zrobił swoje wzbudził spore zainteresowanie i emocjonalne komentarze. Ja spokojnie jednak poczekam na jakiekolwiek konkrety bo skoro gra ma wyjść w 2015 roku to ta gra może się zmienić jeszcze z 220 razy.
Gra roku :)
Trailer roku :)
Nic ciekawego
Wygląda bardzo dobrze, ale czym tu się jarac?