Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl Cinema Paradiso #4 - kinowy sierpień

27.07.2011 16:43
1
g40st
155
Generał

A mnie cieszy duża dawka fantastyki w sierpniu. Poza tym nie odmówię sobie wizyty w kinie na Conanie i lepiej oby z tego powodu Jason Momoa spełnił pokładane w nim nadzieje. Zwiastuny filmu zupełnie mi się nie podobają, jego fragment, ten z dzieciństwa Conana zapowiada za to całkiem miłą rzeźnię. I oby mroczną, bez żadnych onelinerów.
Poza tym musowo Kowboje i Obcy oraz nowy Allen. Uwielbiam gościa, nic na to nie poradzę.

27.07.2011 16:56
sekret_mnicha
2
odpowiedz
sekret_mnicha
263
fsm

GRYOnline.plTeam

Kapitana Amerykę na pewno, tak jak i Szefowie Wrogowie. Allen po mocno średnim Brunecie jakby grzeje mnie trochę mniej. Myślę, że dam też szansę Małpom i Kowbojom, bo zwiastuny mi się podobają.

27.07.2011 17:00
eJay
3
odpowiedz
eJay
253
Quaritch

gameplay.pl

Conan dla mnie wygląda jak R-Rated Prince of Persia. Za dużo komputerowej pstrokacizny w scenach akcji i makijażu na oczach głównego herosa. Jeżeli prasa będzie dobra (choć film reżyseruje Nispel - to nie wróży zbyt dobrze) to pewnie się przejdę.

27.07.2011 17:29
jaskier02
4
odpowiedz
jaskier02
51
Total Anal Dewastator

Ja na pewno obejrzę Kapitana Amerykę, grzeje mnie ten film niesamowicie :)

27.07.2011 18:18
5
odpowiedz
Kazioo
88
Senator

"Polscy tłumacze tradycyjnie chcieli być mądrzejsi od wszystkich, więc postawili w tytule(...)"

1. Tytułów się nie tłumaczy.
2. Polskie wersje tytułów produkcji zagranicznych są zatwierdzane przez wytwórnię. Wszystkie te dziwne tytuły pokroju "Wirujący seks" czy "Szklana pułapka" to nie tylko zasługa "naszych", ale także i "Usańczyków".

28.07.2011 22:02
promilus1
6
odpowiedz
promilus1
95
Człowiek z Księżyca

Kowboje i Obcy musi być dobre. Jak film, w którym na lasso łapie się statki kosmiczne może być zły?;D

29.07.2011 11:48
sekret_mnicha
7
odpowiedz
sekret_mnicha
263
fsm

GRYOnline.plTeam

Właśnie podobno może być... :/ http://www.rottentomatoes.com/m/cowboys_and_aliens/

gameplay.pl Cinema Paradiso #4 - kinowy sierpień