Cartoon Games - odc. 352 - Nie ma mocnych na Diablo
Bawi mnie ciągłe powtarzanie jakiejś głupoty bez sensu, którą każdy spamuje bo milion lajkuf wleci.
macie ból dupy o maksowanie postaci, gdzie pewnie 95% z was mając po kilkaset godzin w PoE, Diablo 3, Grim Dawn czy innym H&S nie ma wymaksowanej postaci bo ma na to po prostu wywalone....
Co znaczy "by zrobić postać"? Bo postać to można zrobić za darmo. Ból dupy że żeby w grze tego typu wyciągnąć 100% trzeba zapłacić grubą kasę jest komiczny. To tak jakby narzekać że żeby przejść jakąś grę z otwartym światem i zrobić wszystkie wyzwania trzeba grać setki godzin. Wielkie wieszanie psów na darmowej grze mobilnej bo okazała się być... darmową grą mobilną z wszystkim co się z tym wiąże.
Po co tak się rozdrabniać? Gry mobilne tego typu są specyficzne i tyle. Oczywiście każdy ma prawo narzekać, ale to jest narzekanie w stylu że woda jest mokra. Bo czego niby ludzie oczekiwali po grze mobilnej? Biorąc pod uwagę że tytuł ten został zjechany już w chwili zapowiedzi to raczej nie powinno być złudzeń
W punkt. O ile Diablo 2 Resurrected to krok w dobrą stronę, tak "Immoral" to cytując klasyka: "out of season april fools joke". Wgrane i odinstalowane w przeciągu godziny jak zobaczyłem ile rzeczy jest P2W. To naprawdę zaskakujące że mobilne gry bez płatności to święte gralle których ze świecą szukać. Polecam kupić Switcha do toaletowych posiedzeń i mobilnych wypraw. Paradoksalnie - wyjdzie taniej ??
Mikrotransakcje to pakt z Diabłem. Nawet jeśli wygrasz, to przegrasz.
W Diabolo Immortolo Diablo jest niezwyciężony!
Dokładnie. Im więcej wydasz na mikropłatności nawet tylko w jednej grze tym więcej gier z takową mechaniką pojawi się na rynku, bo wydawcy dojdą do wniosku, iż im się to wyraźnie opłaca.
wydawcy od dawna wiedzą, że im się to opłaca, po prostu w końcu postanowili nadszarpnąć swoją reputację żeby dopchać się do koryta
Nie będę bronił mikropłatności, jednocześnie gram sobie w Immortal bez płacenia i czerpię przyjemność z tej gry.
Wystarczy nie myśleć o tym co Cię omija jeśli nie płacisz, a co dostajesz nie wydając ani złotóweczki!
P.S.
W chwili pisania tego komentarza mamy na dzień dzisiejszy 3 newsy o diablo na 8 opublikowanych.
Ani jednego o C77 i Wiedźminie :)
Ponad 50 poziom, bez płacenia, gra jest wyśmienita… pewnie będę teraz zjechany, ale mikropłatności nie przeszkadzają jak po prostu chcesz odpocząć, a nie być najlepszy. Nie rozumiem tego hejtu.
Ps. Ale obrazek cudowny, brawo dla twórcy :)
Spodziewałem się czegoś o mikropłatnościach, ale wciąż się uśmiechnąłem.
Cóż, to już najniższe, najmroczniejsze i najbardziej źle dno piekła jakie tylko mogłoby istnieć.