Beczlog: Trauma i Komentarze
Bardzo niskie te komentarze o zaroście. Moim zdaniem mówienie jak ktoś ma wyglądać jest słabe (żeby nie użyć mocniejszego słowa).
Filmy o poprawnej (ang) wymowie były interesujące i nie ukrywam pouczające, więc również jestem za wznowieniem cyklu (nie dawaj się zaszczuć hejterom).
Co do Traumy to rozumiem, że można zrobić Gramy i pokazać coś innego (lubię jak pokazujcie gry "niezależne"), ale że w Beczlog'u jeszcze o niej rozprawiasz - trochę się zdziwiłem? Może to kwestia zagrania, ale z tego co widziałem w Gramy to gra nie zrobiła (na mnie) wrażenia szczególnie ambitnej.
Nudzisz trochę, np. o tej pierdółce, jaką jest rodzaj tutorialu, bodajże 90 sekund :) Odbiorca byłby bardziej zadowolony, i na pewno więcej by go było, gdybyś mówił bardziej zwięźle. No i wiadomo że im zwięźlej tym lepiej, także i dla autora, który sam swój temat lepiej ogarnie w ten sposób :)
Nie wiem jak można się czepiać wąsów/brody twórcy vloga. Myślałem sam o gadaniu na jakiś temat w przyszłości i się zaczynam bać że jestem za paskudny :D
Fajny pomysł o gadaniu z użytkownikami, albo zrób AMA (ask me anything, o ile będzie zainteresowanie, bo szczerze - nie wiem o co by cię mogli pytać ciekawego), albo zapodaj jakiś dyskusyjny temat.
Grałeś Krzyśku nie znając treści intra i takie rozwiązanie nam polecasz. Niestety, ową treść już nam zdradziłeś. No chyba, że nie całą, w takim razie zwracam honor.
Ja miałem masakrę z tą grą. W ogóle w nią nie grałem tylko wczoraj obejrzałem na tvgry filmik o niej. W nocy miałem sen, że jestem w prawdziwym świecie i szukam zdjęć porozwieszanych w różnych miejscach(tak jak w grze) i co jakiś czas było menu i tak pokazane staty, ile zdjęć znalazłem itp. :P To było dziwne.
Nie komentuj komentarzy z YT, bo zanim do mózgów tych idiotów dojdzie sygnał, jaką literową głupotę właśnie przedstawili, to już zdążą ją zatwierdzić "enterem".
Mam taki 'christmasowy filing' jak sie patrze na screen z Twojego filmu:)...za kazdym razem