300: Początek Imperium – sequel, prequel i spin-off w jednym
krytykując ten film za fabułę i historię to tak jak mieć pretensje do posłańca za złą wiadomość przecież to też jest na podstawie komiksu F.Millera to jest adaptacja więc jak czepiać się historii i fabuły to Millera nie filmu eh ja nie wiem co wy chcecie od tego filmu film jest dobry i oglądać go trzeba na IMAX bo efekty to uczta dla uszu i oczu bądźmy szczerze ten film to jest pod efekty i scenerie itd green screen a nie jakieś głębsze zamysły
a Eva Green zagrała świetnie najlepiej ze wszystkich i dla mnie jest jak Leonidas w 300 postacią która wybija się ponad wszystko w filmie ale cóż nie każdemuj się podoba i są osoby które będą się trzymać tylko pierwszych 300 i nie ważne czy wyjdzie coś nowszego i lepszego i tak będzie źle bo ludzie nie lubią zmian ...
Jak film moze byc bazowany na komiksie, skoro Miller jeszcze nie skonczyl go pisac?
Komiks ma dopiero zostać wydany. Ponadto jeśli nic się nie zmieniło, to jego tytuł to "Kserkses", więc z Początkiem Imperium wspólny będzie miał prawdopodobnie jedynie origin syna Darka.
Poza tym Kick Ass udowodnił, że z dobrego komiksu da się zrobić świetny film, zaś jego kontynuacja, że z komiksu słabego film dobry. 300 zresztą też zostało rozbudowane o dodatkowe wątki, których nie było w oryginale.
Co do Ewy - granie jednowymiarowej, złej do szpiku kości postaci raczej nie pozwala na popisy aktorskie. Ładnie wygląda, świeci cycami... i w sumie tyle.
Dzięki za tą recenzję.
Po raz kolejny udowodniłeś mi, ze na gameplay.pl piszą ludzie absolutnie bez obycia w temacie. To po prostu kopalnia bezsensownych tekstów, za które płaci wam serwis. Poziomem swoich wypocin pokazujecie ludziom, że niektórzy nie powinni mieć prawa do wyrażania własnej opinii publicznie. Tak jest właśnie z tobą. Gówno się znasz, gówno wiesz, a robisz z siebie znawcę. Wracaj do swojej samotnej piwnicy z takimi tekstami, bo kariery nigdzie nimi nie zrobisz ;]