Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

gameplay.pl 300 Początek Imperium – sequel, prequel i spin-off w jednym

10.03.2014 16:37
1
zanonimizowany913266
24
Centurion

krytykując ten film za fabułę i historię to tak jak mieć pretensje do posłańca za złą wiadomość przecież to też jest na podstawie komiksu F.Millera to jest adaptacja więc jak czepiać się historii i fabuły to Millera nie filmu eh ja nie wiem co wy chcecie od tego filmu film jest dobry i oglądać go trzeba na IMAX bo efekty to uczta dla uszu i oczu bądźmy szczerze ten film to jest pod efekty i scenerie itd green screen a nie jakieś głębsze zamysły

10.03.2014 16:39
2
odpowiedz
zanonimizowany913266
24
Centurion

a Eva Green zagrała świetnie najlepiej ze wszystkich i dla mnie jest jak Leonidas w 300 postacią która wybija się ponad wszystko w filmie ale cóż nie każdemuj się podoba i są osoby które będą się trzymać tylko pierwszych 300 i nie ważne czy wyjdzie coś nowszego i lepszego i tak będzie źle bo ludzie nie lubią zmian ...

10.03.2014 16:43
nagytow
3
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Jak film moze byc bazowany na komiksie, skoro Miller jeszcze nie skonczyl go pisac?

10.03.2014 17:39
Czarny  Wilk
4
odpowiedz
Czarny Wilk
139
Generał

GRYOnline.pl

Komiks ma dopiero zostać wydany. Ponadto jeśli nic się nie zmieniło, to jego tytuł to "Kserkses", więc z Początkiem Imperium wspólny będzie miał prawdopodobnie jedynie origin syna Darka.

Poza tym Kick Ass udowodnił, że z dobrego komiksu da się zrobić świetny film, zaś jego kontynuacja, że z komiksu słabego film dobry. 300 zresztą też zostało rozbudowane o dodatkowe wątki, których nie było w oryginale.

Co do Ewy - granie jednowymiarowej, złej do szpiku kości postaci raczej nie pozwala na popisy aktorskie. Ładnie wygląda, świeci cycami... i w sumie tyle.

10.03.2014 20:35
😍
5
odpowiedz
zanonimizowany982708
1
Junior

Dzięki za tą recenzję.

Po raz kolejny udowodniłeś mi, ze na gameplay.pl piszą ludzie absolutnie bez obycia w temacie. To po prostu kopalnia bezsensownych tekstów, za które płaci wam serwis. Poziomem swoich wypocin pokazujecie ludziom, że niektórzy nie powinni mieć prawa do wyrażania własnej opinii publicznie. Tak jest właśnie z tobą. Gówno się znasz, gówno wiesz, a robisz z siebie znawcę. Wracaj do swojej samotnej piwnicy z takimi tekstami, bo kariery nigdzie nimi nie zrobisz ;]

10.03.2014 20:39
Czarny  Wilk
6
odpowiedz
Czarny Wilk
139
Generał

GRYOnline.pl

@shadows0ng: jakieś konkretne zarzuty masz czy tylko nieudolnie trollujesz?

gameplay.pl 300 Początek Imperium – sequel, prequel i spin-off w jednym