Witam, jakie polecacie komedie?
Szukam takiej w której można dobrze się pośmiać : D
Poszukuje filmu który mnie rozweseli , podajcie jakieś tytuły.
Z góry dzięki: )
Kosmiczne jaja Goście goście i goście z ameryki.Poznaj moich spartan.Oczywiscie wszystkie filmy o Panu Fasoli serdecznie polecam ;)
Ja osobiscie polecam
Little man czy jakos tam
Z ostatnich to
http://www.filmweb.pl/film/Zanim+odejd%C4%85+wody-2010-530732
i Kac Vegas jak nie widziałeś.
Ciacho, Killer, Killerów Dwóch, Kariera Nikosia dyzmy, Idealny facet dla mojej dziewczyny.
Do obejrzenia z dziewczyną:Idealny facet dla mojej dziewczyny, Ciacho, Tylko mnie kochaj.
Do obejrzenia z kolegami: Testosteron.
Seriale: 13Posterunek, Świat wg Kiepskich.
Same polskie filmy? Dlatego że innych nie oglądam!
e: z amerykańskiego gówna (według mnie) to tylko POSTAL THE MOVIE
Zależy co dla ciebie jest śmieszne :
Z PRL-owych klasyk polskiego kina masz: Miś, Rozmowy kontrolowane, Co mi zrobisz Jak mnie złapiesz, Nie na widzę poniedziałków, serial Alternatywy 4
Z Komedii w których głównym wątkiem jest zboczona młodzież to masz: seria American Pie, To nie jest kolejna komedia dla kretynów, Frajerzy
Z innych klasyków polskiego kina: Psy 1, 2, Dzień Świra.
Polskie kino: Lejdis, Och Karol 1,2, i dalsze takie pierdoły
Seriale Komediowe: Świat Według Kiepskich, Daleko od noszy itd...
Kino zagraniczne: Straszny film, Poznaj moich spartan, Naga broń, Wielkie Kino, Komedia Romantyczna
Animowane: Shrek
+ Jak rozpętałem II wojnę światową ale nie wiem do jakiej to dać kategorii ;]
Wyścig szczurów
Znasz Billa Murraya? Oglądałeś Dzień Świstaka? Jeśli lubisz tego typu komedie polecam ci mniej znany z nim film "Człowiek, ktory wiedział za mało". Jedna z moich ulubionych komedii.
Ja polecam Kosmiczne Jaja, Pogromców Duchów, Wyścig Szczurów i Gliniarza z Beverly Hills.
Mały, Ace Venura Psi Detektyw:)
A najśmieszniejszy i najlepszy serial na świecie to Świat wg Kiepskich:):)(dostępny na Ipla)
Serdecznie polecam Borata ;).W krzywym zwierciadle również zabawne
Witaj w domu Panie Jenkins
Parasol bezpieczeństwa
Agenci bardzo specjalni
i filmy z Adamem Sandlerem