laptop z którą konfiguracją bedzie wydajniejszy mocniejszy w grach
i5-11400H z GeForce RTX3060
czy
i5-12400H z GeForce RTX 3050 Ti 95W
proszę o odpowiedź
i5-12400H z GeForce RTX 3050 Ti 95W miałem takiego rog'a. Ogólnie nie warto, laptop buczał jak ps4 pro przy tlou 2, a wydajnosciowo mial problem z ac orgings na wysokich
też patrz na rozmiary laptopa, im wiekszy tym mniej upchane wszystko
Laptop ACER Nitro 5 AN515-57 15.6" IPS 144Hz i5-11400H 16GB RAM 512GB SSD GeForce RTX3060 Windows 11 Home
Ziomuś.
- Wczesniej pisałeś o problemach z USB w lapku z RTX 3060
- pisałeś również, ze masz dwa laptopy o tych samych parametrach, Nitro i TUF
- parę dni wcześniej zastanawiałeś sie nad zakupem miedzy Nitro a TUF
- a jeszcze wcześniej pisałeś, ze posiadasz Asusa TUFa
Skończ dziubku trollować, ok?
Z kolegą chcemy kupić dobre laptopy (dla nas jest to duża kwota i nie chcemy wyrzucić pieniędzy w błoto) dlatego korzystam z forum BO SIĘ NA TYM NIE ZNAM prosząc o pomoc (zadaję pytania też w imieniu kolegi). Dzięki UŻYTKOWNIKOM FORUM oddałem laptopy z którymi mogłem mieć później problemy nie wiem czy trafiłem na takie egzemplarz czy one tak działają. Co w tym jest takiego podejrzanego prosząc o opinie innych w celu porównania lub wyboru laptopów.
i to cała teoria spiskowa z trollowaniem ZIOMUŚ
Czyli chcesz mi powiedzieć, że kupiłeś do tej pory co najmniej 3 laptopy i wszystkie oddałeś?
Nie zazdroszczę sklepowi w którym kupujesz...
Oddalem laptopy z którymi mogłem mieć później problemy
z każdym sprzętem możesz mieć problem - oszczędź ich sobie i juz więcej nic nie kupuj
pytania też w imieniu kolegi
No, no, jasne... Ja kiedyś trzymałem w plecaku paczkę fajek, ale one były kolegi!
kupiłem 2 i je oddałem bo jeden się grzał w drugim strasznie skwierczało nawet gość który przyjmował skwierczącego laptopa powiedział że tak nie powinno być. Ja jeśli towar jest niesprawny i mam taką możliwość to go oddam nawet 5 razy bo chcę kupić sprawny sprzęt,
ale widzę ze są ludzie którzy kupują nową niekoniecznie sprawą rzecz i im to nie przeszkadza.
pewnie jak kupisz telewizor z martwymi pikselami to go nie oddasz ---- szkoda sklepu niech zarobi
po zakupie gdy sprzęt zaczyna źle działać można wywnioskować że szybciej może się popsuć - taka moja rada dla Ciebie na przyszłość.
POZDRAWIAM
Ok, masz rację.
Zareagowałem zbyt impulsywnie - przepraszam.
każdy może mieć zły dzień liczy się to że jesteś na forum poświęcasz swój cenny czas pomagając innym nawet takim nie zdecydowanym zielonym (chodzi o sprzęt komputerowy) jak ja.
POZDRAWIAM jeszcze raz i życzę dużo pozytywnej energii.
Dzięki za wyrozumiałość.
Co do tematu:
I5-11xxx + RTX3060 !!!
Tutaj nie ma się nad czym zastanawiać.
Nadużyję jeszcze trochę twojego czasu na jedno pytanie
czy podczas półgodzinnej rozgrywki (na grze Ori and the Will of the Wisps) temperatura procesora na 3 rdzeniach doszła do 96 C średnia 92 C czy to w miarę normalne temperatury nie zagrażające żywotności laptopa czy jednak za wysokie?
nie rozumiem aluzji
przepraszam nie dopisałem że chodzi mi o temperaturę procesora
sory zakręciłem się jednak dopisałem
ok dzięki za pomoc wszystkim