Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Kocham Cię Beth Cooper - poboczny epizod?

18.07.2014 10:29
1
FIREBLAST
106
NUKE!!!

Kocham Cię Beth Cooper - poboczny epizod?

...Czytając opinie i dyskusje nt tego filmu na filmweb'ie natknąłem się na coś takiego---> ktoś napisał "... Jedyny naprawdę śmieszny epizod zaliczył ten grubasek, Dustin chyba". Sorki ale albo nie dokładnie obejrzałem ten film albo całkiem wypadło mi to z głowy, jednak z tego co wiem to Dustin to był ten kolega Kevina no i "grubasek" to raczej on nie był. Wie ktoś o jaki epizod chodzi? W sumie dobrze się składa bo ten film leciał kilka dni temu ;)

18.07.2014 12:06
😜
2
odpowiedz
zanonimizowany989367
3
Konsul

Komedia romantyczna?

Popytaj w jakiś mangowych wątkach- powinni wiedzieć.

18.07.2014 12:30
3
odpowiedz
Malaga
146
ma laga

Dustina grał ten koleś:
http://www.imdb.com/name/nm1742119/?ref_=tt_cl_t7

film oglądałem dawno temu i nie kojarzę gościa

18.07.2014 12:58
Marcin017
4
odpowiedz
Marcin017
108
Generał

Chodzi o tego grubasa, który pomógł głównemu bohaterowi (na jakiejś imprezie) uporać się z tym żołnierzem.
Jak pewnie wiesz na wręczaniu świadectw Denis obraził kilka osób, w tym Dustina (grubego). Pomimo tego nie był on na niego zły (nie pamiętam co mu nagadał Denis), tylko się cieszył, że może ten ciężar z serca wyrzucić. Grał on takiego bosa, więc dziwnym zachowaniem był u niego płacz i tulenie się do naszego bohatera. "Gruby" spytał nawet czy mógłby do niego czasem dzwonić. Być może o ten "śmieszny" epizod chodziło.
Jak dla mnie nić śmiesznego tam nie było.

18.07.2014 13:26
5
odpowiedz
FIREBLAST
106
NUKE!!!

Dzięki Marcin i Malaga to pewnie o to chodziło. Btw. To nie był Dustin tylko Greg Saloga czy jakoś tak.

Forum: Kocham Cię Beth Cooper - poboczny epizod?