czy ktoś na tym forum uderza od czasu do czasu kijem w bile? Jeżeli tak proponuje partyjke ;] poolbilard, snooker odpada ani razu nie uderzałem na tym stole :P
Szkoda, że z Wa-wy jesteś, bo właśnie też szukam kogoś, z kim mógłbym od czasu do czasu pyknąć partyjkę.
O podbiję się. Szukam partnera do snookera, klub 12ft, Poznań.
DLACZEGO??!!! kurde nie mam z kim zagrac, tzn mam 2 kolesi ale chce kogos lepszego odemnie ;]
tadzig , może spróbuj snookera ? Stół gigantyczny ale frajda dużo lepsza niż w bilardzie. No i zawsze możesz wziąć lekcje.
Ehh... moj bilardowy kijaszek ostatnio sie kurzy strasznie :(. Ale do Wawy jechac nie zamierzam ;)
własnie stół bardzo duży, bile mniejsze, a lekcje to ja miałem dziś w pool bilarda :D w snookera to trzeba mieć już oko, z drugiej strony jak w snookera bedzie szlo to sie przelozy na poolbilarda bo na odwrot to niestety nie dziala
tak btw przy okazji bilarda. Działa wam przy uderzaniu lewa i prawa rotacja (jak w snookerze) ? Postępowa i wsteczna jest ok, ale za cholerę nie mogę wyczuć tych bocznych. Marcie jakieś poradniki, tipsy itd ?
[10] odpada, bylem z kumplem 1,5zl taniej za osobe nas wyszlo a warunki gorszeeeee