1.Kończę przechodzić Far Cry. Szukam gry podobnej do tej. Mój wrak: ADM Semprom™ Processor 2500+ 1.4 GHz, 2.1GB ,RAM NVIDIA GeForce 7600 GT, windows 7. Opada Crysis bo zbyt duże wymagania i Stalker (nie chce strzelanek z elementami rpg).
2.Szukam MMORPG, z niskimi wymaganiami (mój komp podany w pyt.1), darmowej i bardzo podobnej do Metin2. Chodzi mi głównie o exp, misje, rozwój postaci, ulepszanie ekwipunku. PVP mile widziane ale to nie jest coś na czym mi najbardziej zależy. Dodatkowo MUSI grać bardzo dużo graczy (w tym Polacy). Myślę o grze AION ale nie wiem czy to jest ten typ.
3.Pamiętam, że kiedyś (jakieś 9-11 lat temu) chodziłem do kolegi grać w pewną grę. To była gra single player, widok izometryczny albo TTP-nie mam pewności. Nie pamiętam jej zbyt dobrze ale kojarzę, że na początku trzeba było wybrać postać (ja wybrałem coś w stylu elfa (w każdym razie postać z fantastyczną twarzą), a kolega maga), można było rozwijać tą postać (jakieś umiejętności), ekwipunek podawać, walczyło się ze smokami, pająkami itp. Nie wiem czemu ale moja postać kojarzy mi się z kolorem zielonym, a kolegi z czerwonym (wiem, że to głupie ale może ma znaczenie). Czy to było Diablo II? Jeśli nie to co to za gra?
darmowej i bardzo podobnej do Metin2. Chodzi mi głównie o exp, misje, rozwój postaci, ulepszanie ekwipunku
Spellforce 1
@bizon1807 dzięki ale ja chcę MMORPG typowe, a nie strategie z elementami rpg
2. Mu Online (Tylko trzeba czasu, aby zrozumieć grę, żeby mieć dobrą postać itd.)
@Zgrywus1 far cry2 ma za duże wymagania
@kzwwdo to niestety nie to ;/
Jeszcze do odpowiedzi na pytanie 2 mam prośbę: określcie gdzie więcej gra ludzi: Aion, Mu Online czy inna gra, która pasuje do mojego opisu z pytania 2?
Mu Online, sam znów wróciłem do gry jakiś tydzień temu, miodna :)
spoiler start
ale i ciężka
spoiler stop