http://www.sfora.pl/Kierowca-autobusu-do-dzieci-Wypiec-torunskie-smieci-a56584
"Toruńskie śmieci, wypier.....cie z autokaru - tymi oto słowami kierowca autokaru wiozącego wycieczkę z Krakowa pożegnał grupę dzieci. Kierowca doprowadzony do szału zachowaniem rozwydrzonych nastolatków, postanowił zakończyć kurs nieco wcześniej i wysadził całą wycieczkę na stacji benzynowej w połowie drogi. Mężczyźnie nie spodobało się, że dzieci "śpiewały" podczas jazdy."
To teraz przyznajcie się, którzy z was to byli haha.
Może koles sie wychowal w Bydgoszczy? Podobne relacje sa na lini Gorzów Wielkopolski, Zielona Góra i kłocenie sie czy lepsze jest miasto z tramwajami czy bez :0.
Może koles sie wychowal w Bydgoszczy? Podobne relacje sa na lini Gorzów Wielkopolski, Zielona Góra i kłocenie sie czy lepsze jest miasto z tramwajami czy bez :0.
Ty tak na serio ? :D
[6] Serio :P Przynajmniej my, tutaj w Gorzowie wyśmiewamy brak tramwajów w Zielonej...
Po przeczytaniu tytułu też byłem przekonany, że to jakiś bydgoski kierowca.
Zupełnie przy okazji chciałem przypomnieć, z jakim kunsztem i dbałością o najdrobniejsze szczegóły udało się ekipie Westwood odtworzyć malowniczy pejzaż Torunia w pierwszej misji sowietów z Red Alert.
Serio :P Przynajmniej my, tutaj w Gorzowie wyśmiewamy brak tramwajów w Zielonej...
No nie wiem mi to wiszą te tramwaje, ratusze rzeki inne dziwne tematy, dla mnie zawsze chodziło o Falubaz i tyle.
trzeba było zrobić jak w tej reklamie gdzie 2 bachory robią burdel w samochodzie, wystarczyło kupić po tablecie w ofercie telefonii komórkowej i spokój :P
Co poradzić? Zachowanie kierowcy na pewno nie na miejscu i w ogóle karygodne, bo mógł się opanować, ale z drugiej strony młoda hołota za dużo sobie pozwala. Już widzę tych gnoj*ów, którzy siedzą i obrzucają kierowcę syfem i papierkami. W sumie każdego może szlag trafić, tylko teraz kierowca ma przerąbane, a dzieciaków nikt nie ruszy, co najwyżej upomni. Trzeba trzymać nerwy na wodzy, taka praca, a różne kursy się trafiają.
Nie dziwię mu się, jeśli młodzież zachowywała się tak jak np. u mnie na wycieczce do Częstochowy przed maturą, tj. picie wódki, wyzwiska, rzyganie w autobusie...
Jeśli tak to pochwalam gościa.
To kierowca powinien dostać odszkodowanie za uszczerbek na psychice.
A opiekunowie gdzie byli? To nie kierowca ma zaprowadzać porządek, gdzie byli opiekunowie grupy, i dlaczego nie reagowali. Kierowca powinien (i pewnie tak zrobił) najpierw prosić opiekunów o zaprowadzenie porządku.
Albo ma chłop nierówno pod sufitem, albo opiekunowie byli bezsilni, a to wiąże się po prostu z tym, że nie chodzi o żadne śpiewanie, tylko zwyczajne buractwo, które wymknęło się spod kontroli.
Juz widze te niewinne "dzieci". Dla mnie to oczywiste, ze bachory zachowywaly sie karygodnie, a do odpowiedzialnosci chca pociagnac tylko kierowce.
[13]
Dostales pierwszy w morde od kierowcy? A nie czekaj, ty pewnie siedziales obok wychowawcow bo nikt z toba nie chcial pic.
Nie dziwię mu się, jeśli młodzież zachowywała się tak jak np. u mnie na wycieczce do Częstochowy przed maturą, tj. picie wódki, wyzwiska, rzyganie w autobusie...
Przerażające. A potem chcieli opaczność na maturę, ech... U nas było kulturalnie.
"Mężczyźnie nie spodobało się, że dzieci śpiewały podczas jazdy. " Juz to widze...
Dostales pierwszy w morde od kierowcy? A nie czekaj, ty pewnie siedziales obok wychowawcow bo nikt z toba nie chcial pic.
nie byłem na tej wycieczce, z wiadomych powodów nie chciałem jechac do miejsca jakim jest Częstochowa.
O tych ekscesach, usłyszałem następnego dnia od kolegów, którzy na tej wycieczce byli, od tych którzy pili a potem chwalili się tym.No i afera była, i dyrektor wrzeszczał na wychowawczej.
Przerażające. A potem chcieli opaczność na maturę, ech... U nas było kulturalnie.
dodam że podobno cały tył był zarzygany, prawie tam pływali z tyłu, śpiewy były, i co najciekawsze na parkingu w Czestochowie w autokarze była policja nawet na chwilę, bo jeden pijany zaginął i go szukali dość długo, wrócił z flaszką w łapie. W kościele na mszy to większość spała w bocznych nawach, przy tych ścianach co to na nich te wota dziękczynne wiszą, kto był ten wie o co mi chodzi.
Gęstochowa, ale wśród chamów się obracasz. Ja kulturalnie w trakcie mszy zwiedziłem sobie cały klasztor a piłem dopiero po powrocie :P
Gnoje musieli mocno przegiać. Kierowcy nic nie zrobią, bo każda firma posiadająca licencje na usługi przewozowe musi posiadać regulamin przewozu osób z którym muszą zapoznać się wynajmujacy autokar.
Jednym z pierwszych punktów jest odmowa wykonania przewozu osób utrudniających jazdę i stanowiących zagrożenie dla bezpiecznej jazdy.
Każdy kierowca autobusu może odmówić jazdy i wyprosić pasażerów, którzy nie potrafią korzystać z autobusu.
Dobrze zrobił.
Z tymi gnojami z gimnazjum to inaczej nie można - tylko walić ich po tych tępych, pustych łbach.